Z Nudów Aż Opsuje :))

Status
Zamknięty.

bimber12345

Member
SILDEN:
W rozowiem z Anogiem dostajemy misje : "Zbierz 5 listów polecających" jest to rozbudowana misja. Musisz zebrać pięć listów wykonując misje dla mieszkańców.
1 Oelk: " Dowiedz się kto karmi ptaki na dachu Oelka i zmusgo, by przestał to robić." :
Przed domem Oelka jest początek ścieżki z chleba. Idz poniej aż trafisz do pewnego miłośnija ptaków, kilka ciosów i jeden ostateczny nkakłonią delikwenta do zaprzestania procederu :). Wracasz z tą informacją do Oelka i dostajesz pierwszy list.
2 Anton: "Barnabas nie spłacił długów." Jest to jedna z tych misji, w których masz dwa wyjścia:
a) Idz do Barnabasa i każ mu oddać kasę. To raczej nie skutkuje i prowadzi do bitki, kilka ciosów i nakłonisz go do zapłacenia. Ale pamiętaj nie wolno go zabijać.! I w ten sposób masz drugi list.
B) możesz pójść Barnabasowi na ręke i zabrac od niego czar i użyć go na Antonie. tak dostaniesz list polecający od Barnabasa( uwaga list jest nic nie wart )bardziej opłacalna jest opcja pierwsza.
3. Cornelius: "zbierz 5 niestrawionych roślin". Zajdują sie one w żołądkach ścierwojadów, które znajdują się za północo-zachodnią bramą. Zabij kilka sztuk i zabrze rośliny oraz zgłoś wykonanie misji.Kolejny list.
4 Meryl: :Ukradnij Dylanowi amulet"
Idz do geldern porozmaiaj z Dylanem a dostaniesz misję
5 Dylan: "przekonaj Meryla, aby nie wysyłał więcej złodziei".
Wrazasz do Silden rozmawiasz z Mrylem, który zgadza sie na taki układ. Wracasz do Dylana informujesz go o dobrej wiadamości. W nagordę dostaniesz amulet i list polecający. Z artefaktem wracasz do Meryla i dostajesz od niego kolejny list polecający.
6 Jurgen: "Zabij 10 krów z innego pastwiska" O północy idziesz na owe pastwisko i starasz zabic jak najwięcej krów. Jeśli nie lubisz za nimi biegac to idziesz spac i powtarzasz czynnośc do skutku. W końcu zabijesz krowy i od pastarza dostaniesz list.
W ten sposób wykonałeś misje dla Anoga i zdobyłeś jego zaufanie.
7 Anog: " Zaprowadz żone Anota do Anoga"
jak sama nazwa wskazuje idziesz po Isabelle i prowadzisz ja do Anoga.
8: Anog: " Zabij Antona"
koleja prosta misja polegająca na zabiciu prostego mieszkańca. Nie powinnieneś mnieć problemów z zabiciem go. Idz i poinformuj Anoga o spełnionej misji.
9 Anog: " Odprowadz żone Antona do domu"
Wystarczy że zaprowadzisz Isabelle do domu Antona.
10 Anog: "Idz do Inoga i zaprowadz go do Anoga"
jest to kolejne rozbudowane zadanie, które opisze jutro. Jutro ciąg dalszy...

bimber12345

Member
GELDERN:
Inog: "Znajdz raginionego szpieg"
Owy szpieg znajduje sie w Trelis. Idąc brama od Montery po lewej znajduje się arena. Po drugiej stronie jest mała chatka. porozmawiaj z stażnikiem, zapłać 500 złota i odprowadz Clovisa do Inoga. Koniec
Boris: "Pilnuj Borisa podczas polowania na bizony"
Odrazu po nadaniu misji z prawej strony od obozu pojawiaja sie orkowie. Zabij ich i to juz wszytko z tej misji,
Inog: "Zdobądz 1500 sztuk złota"
Idz do mieszkańców i zabierz złoto. Mieszkańcy
Geldern: Dylan, Boris
Silden: meryl, Barnabas, Cornelius.
Złoto zanieś Anogowi. Zadanie wykonane.
Inog: " Zniszcz obóz orków znajdujący się najbliżej Geldern"
Idąc w strone Trelis, na południe. Po prawej stronie znajdziesz 4 orków. Ale możena zrobić to troche łatwiej. W okolicy są zebacze. Zwab je do obozu, po chwili walki dobij wszystkich. Koniec.
Clovis/Inog: "Zdobądz informacje na temat czarnego maga"
Najstampierw musisz iść do Garana orka w Trelis. Porozmawiać z nim.W tedy możesz zabic maga. Tak wykonasz misje dla Anoga. Zostaje się dowiedzieć o nim coś. Możesz to wykonać przed zabiciem. Musisz znalezć trzy postacie: Sylwestra, Rudolfa oraz Nicholasa, porozmawiać z nimi. Alles
Inog: "Poproś Thorusa o zaprzestanie ataków na Geldern"
" Poproś Gorna, aby posłał pomoc Geldern"
Sa to rozbudowane misje i dzieja sie w 6 miastach, będe je powoli opisywał.
Ojciec: " Rodzina prosi gracza o pokonanie górników"
Porozmawiaj z górnikami. Po łatwej walce misja zostanie skończona.

bimber12345

Member
TRELIS:
Thorus: "Po móż Oschowi przekonać Thorusa"
Wystarczy zgłosić sie do Hectora Oscha, który zleci ci kilka zadań.
Thorus: "Zaprowadz regiment do Kana"
Trzeba zabradz trzech orków do Kana w Monterze
Osch: "Dostarcz mikstury i broń do obozu"
Jest to misja, która może zdenerwować:
musisz iść do Montery do Kosara znajdującego się przy bramie oddzielającą Gothe od Montery.
Ale podrodze zatrzyma Cie:
Viet: " Thorus chce zobaczyć broń i mikstury"
Więc wracasz do Thorusa. A znowu wracasz do Montery.Po oddaniu zaopatrzenia wracasz do Trelis :p
Osch: "Zdobądz puchar Kor Kaloma"
Tu mam do Was prośbę napiszcie mi na gg, opis misji ponieważ gra zaliczyła mi ja automatycznie. NIe wiem czemu :(
Osch: " Dostarcz Gornowi wiadomość oscha"
Udajemy sie do Gorna i przekazujemy wiadmość
Nie są to wszystkie misje. dalej je robie. Ale nie cierpliwym juz napisałem

masta

Member
Powiedzcie mi, jak zakończyć misję z górnikami? Czy powinna się ona skończyć po zaciukaniu tej grupki? Czy powinienem z nimi pogadać? U mnie ni to ni to - bug znowu?

Wrb

Member
CYTAT(masta @ 13-12-2008, 09:44) index.php?act=findpost&pid=205849
Powiedzcie mi, jak zakończyć misję z górnikami? Czy powinna się ona skończyć po zaciukaniu tej grupki? Czy powinienem z nimi pogadać? U mnie ni to ni to - bug znowu?

Musisz pogadać z jednym z górników lub ze zleceniodawcą misji (czyli "Ojciec")

bimber12345

Member
Jak tatuś zleci Ci misje. Musisz gadugadu z górnikiem( wystarczy jednym) i bitka Koniec

Kacx czemu nie odpisujesz nigdy na gg ????

bimber12345

Member
MONTERA:
Kan: " Zabierz więznia do Gabriela"
Więznien nazywa się Orontuis powinnien być w okolicy. Gabriel znajduję się koło wierzyczki przed Gothą.
Idz i zabierz go tam.
Kan: "Zanieś Thorusowa artefakt, pancerz i wiadomość od Gabriela"
Wędrówka do Trelis
Kan: Porozmawiaj z Ogitem"
Wystarczy udać sie przed magazyn w Monterze. Tam znajduje się Ogit
Orontius: " Zabierz Orontiusa do jego rodziny w Gocie"
Rodzina znajduje się w pierwszej chacie na lewo za bramą wejściową do miasta Gothy
Kan: Zabierz rzeczy od kowala Somy w Cap Dun
Udajemy sie do Cap Dun i wykonujemy misje, którą zleci nam Soma

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Weź te wszystkie misje ogarnij w jednym poście i edytuj go, wtedy jest bardziej przejrzyście niż scrolować po całym temacie.

bimber12345

Member
Dobrze ale i tak nie dokończe tego tematu dopóki nie wydadzą porządnego patcha. 30% misji ie da się przejść przez bugi, 50% da się przejść za którymś razem. 10% misji jest lekko zbugowana więc zostaje 10% dobrych msiji. Troche to dołuje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom