Z Czym Wam Się Kojarzy Wasze Pseudo

Status
Zamknięty.

Droner

Member
Jest taki temat, co wam się kojarzy z Gothiciem ( albo jakoś tak ). Ale tutaj chcę zapytać co wam się kojarzy z waszym pseudo.

OK! Moje pseudo kojarzy mi się z angielską nazwą robotnika, Drone ( z tego co wiem ) to robotnik po angielsku. :lol:

A mój kojarzy mi się i jest dosłowny w tłumaczeniu- wielki mistrz Gothica

A ja mam wielką pytę, fajnie nie? Damn, temat nie jest za bystry, ale pozwolę mu żyć, o ile następne posty będą dłuższe. Jednak śmiem wątpić, więc zapewne ktoś dostanie warna =] - GW

Phantom Lord

Active Member
Mi mój nick (słowo pseudo, nie bardzo mi się podoba), kojarzy się z Metalliką. Phantom Lord był pierwszym zespołem wokalisty i gitarzysty zespołu, Jamesa Hetfielda. Również jeden z pierwszych utworów Metalliki nazywał się Phantom Lord.

szczurek

Menda serowa
Weteran
szczurek - no więc kojarzy mi się z małym serojadem z dużym ogonem i rozumem ^^ Ale tak na prawde nie odzwierciedla on w zaden sposób tego kim jestem i jak się zachowuje ( choć ser lubie ;p ).
W realu mam nick ( również zwierzęcy ) zając, ale to od nazwiska po wielu przeksztalceniach ;]

Blair

Członek #RN
VIP
Mój nick kojarzy mi się z byłym premierem UK :D Raczej nie muszę tłumaczyć dlaczego, powody są oczywiste ;)
Co tu więcej pisać ;)

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Cóż mój nick jest bardzo oryginalny ; p . Po przełożeniu na polski oznacza bezimienny ; p a kojarzy mi się z jedną z lepszych piosnek slipknota the Nameless i stąd też pochodzi : )

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Mój nick? Kojarzy mi się z dobrem.. Chodzi tu o anioła. Może też jakiś stróż prawa itp xD. Jednak skrót od mojego nicka (AS) kojarzy się z... dupą :D. Zapewne większość z was zauważyła...
No i co tu więcej się rozpisywać?

Corvet

Member
Hmmm, mi chyba z Corvettą, bądź słowem łacińskim "krzywa" (so zobacznie w słowniku xD ). Ale nawet nie pamiętam skąd mi się wziął pomysł na ten nick. W każdym razie jak to wpisuje w gogle to wyskakuje zawsze Corvette

Pozdro

meiram

New Member
CYTAT(meiram @ 20-03-2008, 17:49) index.php?act=findpost&pid=174590
Moje pseudo to aramejska wersja mojego imienia;)

warn

Chwileczkę a co to za ostrzeżenie...?

Meiram to po prostu Maria, niech mi tu kolega Gothi bezsensownych ostrzeżeń nie daje, tylko dlatego, że czegoś sam nie wie.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Zamykam, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.

CYTAT
Meiram to po prostu Maria, niech mi tu kolega Gothi bezsensownych ostrzeżeń nie daje, tylko dlatego, że czegoś sam nie wie.

Ode mnie masz warna, za bzdurne posty, do tego dwa pod rząd, ten już jest sensowny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom