Wyspiarze Za Kółkiem

Gelo

Member
Na tvn turbo kończy się druga edycja programu "Wyspiarze za kółkiem" . Polega on na tym, że wybieranych jest killkunastu najgorszych kierowców z całej Anglii, spośród których zostanie wybrany najgorszy kierowca w Anglii. Zostają poddani szkoleniu, które ma na celu poprawienie ich umiejętności. Co tydzień jeden z uczestkników w nagordę za postępy dostaje nowy samochód. Jest to napradę świetny program, z korego można mieć niezłą polewkę
biggrin.gif
biggrin.gif
.
Co sądzicie o tym programie??

darth_bq

New Member
Ten program mi się podobał. Jednak co tam widziałem czasem wydało mi się tragiczne.
Jedna bardzo "utalentowana" pani nie powinna nigdy wsiadac do auta! Takie rzeczy wyprawiała na drodze, że gdybym nie zobaczył to bym nie uwierzył
laugh.gif
. Troche dziwię się takim ludziom, przecież tylko się ośmieszają
biggrin.gif

Maniak89

Member
Program fajny. Czsem oglądając go zastanawiam się czy oni zdają sobie sprawe z tego że u nich ruch lewostronny
biggrin.gif
.
Oni są przyzwyczajeni do tego rychu itd a mimo to jeżdżą fatalnie. TRAGEDIA!!!

Kiedy mój dziadek, wieloletni doświadczony kierowca, był w Angli to z braku przyzwyczajenia wypchał kierowcę z przd kółka i o mało nie spowodował wypadku. Dopiero potem przypomniało mu się że obowiązuje go ruch lewostronny
biggrin.gif

Program jest całkiem dobry. U nas też mogliby zrobić polska edycję, bo codziennie widzę ludzi, którzy nie umieją dobrze jeździć (albo w ogóle nie umieja jeździć). Poza tym Top Gear i tak jest the best
biggrin.gif
. Teksy Clarcsona są zabójcze.

Adonix

Całkiem Miły Człowiek
Weteran
Ojej takie coś was bawi?? Jak zobaczyłem jeden odcinek stwierdziłem, że humor w tym programie jest dość niesmaczny. Ludzie szukają sensacji i już nie weidzą co robić, a uczestnicy robią z siebie wyłącznie pośmiewisko interesownie. Samochód jest jak małe dziecko, co w nim ciężkiego?
Nie bawi mnie takie badziewie... Anglicy idą w ślady USA. Kolejny show na kasę
dry.gif

Z poważaniem
ADonix

doctor

Wariat
Weteran
Mnie to az dziw bierze ze tacy ludzi to do samochodu wogole podchodza ;D co ci kolesie robia to jest normalnie masakra, nie wiem czy nie maja do tego "smykalki" "talentu" czy po porstu cos im tak nie wychodzi
biggrin.gif
generalnie program fajny ale troche lektor przynudza ... :/ nie ma nic gorszego niz mulacy albo zle dobrany lektor do filmu

Do góry Bottom