Witam. Ten temat będzie fantazyjny. Bardzo ciekawi mnie jaką postacią chcielibyście być w świecie gothic. Oraz jaki ekwipunek byście posiadali. Od razu mówię że nie toleruje odpowiedzi w stylu "ja tam wolę beziego". Macie opisać swojego wymarzonego!
Zaczynam więc.. Moja postać to męszczyzna. Miał by on krzaczaste brwi, był wysoki i stosunkowo szczupły. Jego kolor włosów byłby żółty, i miał wąsy. Nie był by on typem człowieka który lubi się śmiać - wręcz przeciwnie. Jest poważny. Nosi grubą zbroję która byłaby złota. Herb miasta Khorinis widaniał by na piersi. Na plecach nosiłby wielką halabardę oraz małą tarczę wykonaną z brązu. Byłby on jednym z członków samotnych myśliwych i działał sam. Bez żadnego towarzysza. Oczywiście jego siła zręczność byłyby bardzo wysokie. Działa on jednak w imię króla. Oddaje za niego życie!
Przepraszam za powtórzenia słowa "byłby"
Aha, i jeszcze jedno.. Można pisać też w takiej formie:
Moja wymarzona postać:
Wygląd:...
Charakter:...
Ekwipunek:...
Zawód:...
Zdolności:...
Wybór jest wasz
Zaczynam więc.. Moja postać to męszczyzna. Miał by on krzaczaste brwi, był wysoki i stosunkowo szczupły. Jego kolor włosów byłby żółty, i miał wąsy. Nie był by on typem człowieka który lubi się śmiać - wręcz przeciwnie. Jest poważny. Nosi grubą zbroję która byłaby złota. Herb miasta Khorinis widaniał by na piersi. Na plecach nosiłby wielką halabardę oraz małą tarczę wykonaną z brązu. Byłby on jednym z członków samotnych myśliwych i działał sam. Bez żadnego towarzysza. Oczywiście jego siła zręczność byłyby bardzo wysokie. Działa on jednak w imię króla. Oddaje za niego życie!
Przepraszam za powtórzenia słowa "byłby"
Aha, i jeszcze jedno.. Można pisać też w takiej formie:
Moja wymarzona postać:
Wygląd:...
Charakter:...
Ekwipunek:...
Zawód:...
Zdolności:...
Wybór jest wasz