Gra jest dobra - oprawa audiowizualna jest piękna. U mnie na Athlonie 3200+, GeForce 6600 GT i 1GB ramu gra śmiga na,.,, średnio 50-60 FPS ><
Uwaga Spoilery
System walki jest taki sobie. Dobre jest to ze mozemy trafic kilku wrogów, lecz stary system był też dobry
Co się czepiacie fabuły. Wg. mnie mogła być gorsza, ale ta jest nawet niezła jeśli się zastanowimy, zgłębiamy ją :>'
NP. Ja, gdy przywołałem Beliara spodziewałem się że tylko będzie chciał zabić Xardasa i Rhobara (którego zabiłem wcześniej ^^), a tu BUM! I jescze mam wyrżnąć orków w pień, a także zabić Zubena...
a potem bogactwo dla mnie, władza też dla mnie... tylko Beliar wspiera
Nieliniowowść fabuły też mi się bardzo podoba.
Złe są bugi, zwłaszcza te z umiejętnościami i questami... quest z pucharami ognia po jasnej stronie Mocy nie da się skończyć, Frijtholf czy jak mu tam, nie chce puchara.
Grupy są nawet niezłe. Nie zgadzam się z tym że Asasyni powinni być bardziej mroczni. Niektórzy są. Reszta zachowuje się bardzo dobrze IMHO, taki niepowtarzalny klimat... coś w tym jest.
Orkowie? Jeśli wybierzesz Beliara, dowiesz się, iż zdradzili. Więc nie są opętanymi przez Beliara bestiami.
Najemnicy - czemu niby? To po prostu ludzie, którzy przystali do orków bo nie chcieli dać się zniewolić. Zapewne ciąży im sumienie :>
Gra ma więcej plusów niż minusów, gram 2gi raz.
Pozdrawiam Dragomir