Witam.

Falka

Member
Witam wszystkich, na forum zarejestrowałam się już dawno i wkońcy wypadałoby się przywitać:D
A więc, Monika jestem, milo mi, moja przygoda z Gothic'iem zaczęła się już dawno i do tego czasu jestem wielką fanką tej serii :)
Co poza tym hmm...z zawodu jestem leśnikiem, z przymusu grafikiem, a z zamiłowania fotografem i rysownikiem.
Mam nadzieje, że narazie tyle wystarczy ;p
Pozdrawiam wszystkich fanów Gothic'a! :]

Krzychu1992

Member
No i my cię witamy ;)
Mam nadzieję że będziesz się z nami dobrze bawiła i długo pozostaniesz w tej społeczności
Symbolicznie polecę ci byś przeczytała Co w trawie piszczy
Witam jeszcze raz i także pozdrawiam ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy serdecznie.

Hehe Leśnik mówisz ? W takim razie szkoda, że nie ma już gildii leśników na forum. Znalazłabyś swoje miejsce ;)
Widzę, że posiadasz wiele umiejętności, którymi można by się pochwalić. Tak więc czekamy na jakieś pokazowe prace.

Standardowo uważaj na regulamin i baw się dobrze. najlepiej wkręcić się w życie forum będąc w którejś z gildii, więc polecam Najemników lub Buntowników.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Ja również witam, Ciebie Moniko gorąco na forum.
Bardzo dobrze trafiłaś, to prawdopodobnie najlepsze forum zrzeszające fanów Gothica. Mamy nadzieje, że miło i pozytywnie będziesz spędzać z nami czas.
Liczymy na aktywność, pisanie wielu postów, oraz wykazywanie się swoimi talentami.
Jak napisał yeed, gildie to odpowiednie miejsce na głębsze poznanie forum i zakorzenienie się, także zapraszam.

Pozdrawiam EB

Falka

Member
Yeed czytałam właśnie o gildiach i wkurzyło mnie trochę, że nie ma już gildii leśników : D ale postaram się być dobrą buntowniczką jeśli mnie przyjmą ;]

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
pojdz lepiej do Najemnikow, oni w porownaniu do buntoli maja przyszlosc ;)

sam mysle nad zostaniem lesnikiem, ale ze nie grzesze wiedza z bioli, raczej nic z tego nie wykielkuje
pozostaje kopac rowy ;p

siema

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed czytałam właśnie o gildiach i wkurzyło mnie trochę, że nie ma już gildii leśników : D ale postaram się być dobrą buntowniczką jeśli mnie przyjmą ;]

Można uznać, że gildia buntoli to duchowy spadkobierca leśników do których kiedyś należałem.

Falka

Member
Ja tam z biologiii miałam 2 jak pójdziesz na leśnictwo tam będziesz miał biologie zawodowa/lesną, a ona jest bardzo prosta ;]

HoteK

Obywatel
Bardzo dobry wybór! Buntolem być to lans :D A Yeedosław na leśnika ? coś to czarno widze xD
Nie zniknij po kilku postach i staraj się być aktywna :*

Krzychu1992

Member
Ta Yeed zostanie leśnikiem będzie chronił coś.. zielonego xD

A co do gildii zapraszam do buntowników ;p
Panuję tam spokojna i miła atmosfera w sam raz dla płci pięknej ;]
Będziesz się czuła u nas jak w domu ;p

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Witam ;)
Oj od dawna nikogo nie witałem, więc postanowiłem napisać. Poza tym rzadko kiedy przedstawicielki płci pięknej się tu trafiają, a szkoda.
Pewnie tylko dlatego się przywitałeś wyrywaczu :D
Grafika? Kiedyś próbowałem coś w photoshopie działać, ale szybko mi się znudziło. Jakoś nie ciągnie mnie do tego.
Coś tam gdzieś pisałaś, że grasz na elektryku - od dawna? Sam gram na basie, zastanawiam się czy nie zacząć grać na gitarze elektrycznej brat (brat ma kilka, więc mogę mu którąś podkraść ;D). Może napiszesz, jakiej muzyki słuchasz?
Co do gildii - zrobisz jak uważasz, ja jednak zachęcam do dołączenia do najemników. Nie pożałujesz ;)
Miłego pobytu na forum.

A tam, wyrywaczu od razu... ;D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
... i rzucili sią na kobietę jak na zwierzynę łowną ;)

witaj Moniko,
w końcu kobieta po dłuższej przerwie. mam nadzieję że zostaniesz na dłużej bo 'źle' mi tu samej wśród tych wygłodniałych wilczków, a z 'panią leśnik' nic nie będzie straszne.
a tak na poważnie... fajni ci faceci są i troskliwi, więc przyda się kolejna kobieta. jest tutaj kilka babeczek, ale rzadko zaglądają - szkoda.
pozdrawiam abi

Falka

Member
Dzięki wszystkim za miłe powitanie :) postaram się być aktywna jeśli czas na to pozwoli. Co do elektryka kiedyś grałam dużo, ale miałam 3letnią przerwę i teraz granie średnio mi idzie, co do muzyki napewno nie słucham technomłotów ;p metal/rock/punk, trochę muzyki klasycznej, poezji śpiewanej, folku.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Właściwy kierunek muzyczny :)

I ja również witam Cię bardzo serdecznie. Rozgość się u nas i nie zostawiaj nas po paru dniach. Jak już zaczęłaś być aktywna nie warto odpuszczać :)

Gildia Buntowników była duchowym spadkobiercą leśników. Teraz jest już ich tam może 2,3.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Kto wie, może yeed po odejściu z koordynatora odpali własną :p...zwaną Gońcami leśnymi.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem w tym Yeedowski, że wyjątkowość Leśników polegała na ludziach, którzy ją tworzyli. Tych można policzyć na palcach jednej ręki co zostali. To, że wstawisz w nazwę "Gildia Leśników" wcale nie oznacza, że nie będzie ona tak beznadziejna jak obecne gildie. Bo w większości będą ją tworzyć osoby, które o starych Leśnikach nie wiedzą nic.

Kac jest bardzo dobrym adminem w mojej opinii, ale jedna rzecz, którą mogę mu zarzucić to wywalenie starych gildii. Teraz, gdy ich nie ma, trzeba się z tym po prostu pogodzić, a nie na siłę tworzyć coś, co będzie tylko nieudaną kopią.

Falka, jak tam w Norwegii? Pytam się o pogodę, samopoczucie, ludzi. Tak ogólnie.

Falka

Member
Ta Norwegia to została jak sie rejestrowałam na forum, teraz jestem w Polsce, ale pogoda napewno jest już brzydka : D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Problem w tym Yeedowski, że wyjątkowość Leśników polegała na ludziach, którzy ją tworzyli. Tych można policzyć na palcach jednej ręki co zostali. To, że wstawisz w nazwę "Gildia Leśników" wcale nie oznacza, że nie będzie ona tak beznadziejna jak obecne gildie. Bo w większości będą ją tworzyć osoby, które o starych Leśnikach nie wiedzą nic.

Leśniki to leśniki. Myślę po prostu o nowej gildii. Nie mam zamiaru robić odniesień do leśników. TO byli ludzie a nie gildia i nic tego nie zmieni.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Było minęło, kawałek historii za nami. Wyjątkowość poprzednich gildii nie należy przypisywać tylko Leśnikom, były też inne... Dobra, koniec spamu panowie. to temat Falki a nie wspominki :)

Cześć Falka. fajnie, że pojawiła się nowa użytkowniczka :) Również przyłączam się do zaproszenia odnośnie wstąpienia do gildii Buntowników. Rozkoszuj się zawartością forum

Do góry Bottom