Witam!

ryaan

Member
Witam wszystkich użytkowników! Mam na imię Paweł i mam 15 lat. Mieszkam w małym miasteczku Chojna w zachodniopomorskim. Interesuję się piłką nożną i komputerami. Jestem zagorzałym fanem Chelsea Londyn. Z muzyki słucham rocka i metalu, a moim ulubionym zespołem jest Disturbed. Mam nadzieję że spędzimy razem miło czas ;)

tomisakis

Whiskas
VIP
Cześc. Przeczytaj regulamin i sie do niego stosuj. Pisz w języku polskim. Dolącz do zakonu i którejś z gildii.

Cichyx

New Member
Ja również Cię witam - miłego pobytu na forum życzę.

Dzyl

El Principe
Witaj, przestrzegaj regulaminu i takie tam bla bla bla...Dołącz do Najemników i nie znikaj z forum po tym jak ukończysz Gothica tak jak to robią niektórzy ;p

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Jako członek tzw. “dziadostwa”, czyli starej gwardy forum, witam Cię i zachęcam do czynnego uczestnictwa w dyskusjach o wszystkim i o niczym ; ].

Przeczytaj: Tzw. Regulamin.

Pozdrawiam, sX.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj, korzystaj z tego co oferuje forum itd. Dołącz do jednej z gildii i zakonu.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
No hej. (do siebie) dużo tu ostatnio nowych. (do nowego) Witamy cię na forum i mamy nadzieję, żę dołączysz do ZŚM i będziesz sławił dobre imię GUP.

ryaan

Member
Wow, dziękuję wam za ciepłe przyjęcie :D Zostanę z wami co najmniej 2 miesiące (bo tyle czasu zajmie mi przejście Gothica 3 + ZB), ale coś mi mówi, że zostanę z wami na dłużej :)

Dzyl

El Principe
2 miesiące będziesz Gothica przechodził ? Nie przesadzaj, tak ci się wydaje, a przejdziesz w tydzień pewnie. Nie wiem, w G3 nie grałem ale nie sądzę aby był aż tak długi aby go 2 miechy przechodzić...To samo myślałem jak zaczynałem pierwszy raz w G2NK grać, że będę ze 2 miechy przechodził a w kilka dni przeszedłem.

ryaan

Member
W GIII muszę teraz lecieć od nowa przez buga :( Poszedłem spać, a jak się obudziłem to myśliwy Wilson leżał martwy w mieście :( I teraz nie mogę wejść do Nordmaru, bo misja jest w "Nieudanych"

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie bierz nowej gry!!!

Jak chcesz wejść do nordmaru to możesz wykorzystać kolejnego buga, wystarczy koło tego orka który pilnuje wejścia, bardziej po jego prawej stronie wejść na górkę przeskoczyć przez płot i jesteś na drodze do Nordmaru :D

Fisher77

New Member
2 miesiące będziesz Gothica przechodził ? Nie przesadzaj, tak ci się wydaje, a przejdziesz w tydzień pewnie. Nie wiem, w G3 nie grałem ale nie sądzę aby był aż tak długi aby go 2 miechy przechodzić...To samo myślałem jak zaczynałem pierwszy raz w G2NK grać, że będę ze 2 miechy przechodził a w kilka dni przeszedłem.

Zależy ile młócisz i czy grasz na kodach. Ja Gothica I przeszedłem bez kodów w 3 tygodnie, nie mówię, że męczyłem się z jakimiś zadaniami ale przerwy robiłem i tak w sumie to mi jakieś 2,5 tygodnia zajęło.

Do góry Bottom