Witam

wisnix

New Member
Witam nie chce za dużo o sobie pisać, jestem Karol mam 18 lat i pochodzę z Bodzentyna pod Kielcami. Grałem jedynie w Gothica III i jakoś nie ciągnie mnie do poprzedników. Teraz instaluję G3 jeszcze raz i planuję dobrze go zMODernizować. Interesują mnie mody wprowadzające przeróżne rzeczy do gry od broni i pancerzy ,po textury, misjie itp. Więc jeśli przyszło wam coś ciekawego na myśl czytając mojego posta bardzo prosiłbym o kontakt.Pozdrawiam

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Cześć.

Nie ciągnie Cię do poprzedników? A szkoda, bo GIII to przy nich gniot ;) Ja jednak radzę kiedyś zagrać.

Pozdrawiam.

@Down:

Nie mam żadnych problemów z GIII - śmiga mi na maksymalnych detalach.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Zdecydowanie ze względu na nieudostępnienie wszystkich narzędzi modderskich G3 traci na tym baardzo wiele. Pomimo to różne grupy starają się ulepszać tą część gry. Przykładem jest zarówno 'Quest pack' jak i 'Community story project' wpływające na praktycznie wszystkie elementy rozgrywki. Nie wspominając o przeróżnych patchach

Witamy, odpowiedni temat dostałeś na pw, tak więc nie muszę Ci za wiele tłumaczyć. W każdym razie pozdrawiam z Ostrowca Świętokrzyskiego. Fajnie, że kolejny dojrzały user pochodzi ze świętokrzyskiego.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Pff... G III to najlepsza część :p.

Cóż, witamy na naszym Forum. Wiele osób interesuje się modami, więc możesz chwalić się swoimi dziełami :). Staraj się nie wpadać w konflikty (przynajmniej na początku ;]), udzielaj się na SB, daj się poznać. Prócz tego stosuj się do regulaminu, nie zadzieraj z "władzą". Zostań na dłużej... i baw się dobrze ;).
Pozdrowienia z Jędrzejowa ;D.

Ave

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
GIII to najlepsza część, ale by wciągnąć się w fabułę radzę zagrać w GII i GI. A tak w ogóle, to witamy na forum. Baw się dobrze. Zapraszam do Zakonu.

Cichyx

New Member
Witaj.
Miłego grania życzę - także rozważam ową możliwość ponownego zainstalowania Gothica i grania w niego.
Może nie am takiego efektu jak za pierwszym razem ale zawsze coś.

Muzin1234

Member
Witamy , witamy. Jeśli chcesz wciągnąć się w fabułę gry powinieneś zagrać w GII i GI ..
Ale tak to życzę powodzenia w grze ^^).
Pozdrawiam..

Do góry Bottom