Witam

Józek941

New Member
Witam nazywam sie Mateusz i mam 15 lat
Bardzo lubie grac w gry wyscigowe, cRPG.Pilka ręczną i nozna w Gothica pierwszy raz zagralem gdy mialem 7 lat i od tamtej pory jestem jego fanem

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Witaj w naszych skromnych progach, mam nadzieje że spędzisz tu wiele dobrych chwil* i miło spędzisz czas. Przeczytaj regulamin i pisz sensowne posty ;).

*Oczywiście jeżeli dołączysz do najemników ]:->.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)
Zostań na długi,długi czas na forum,pisz sensowne posty,zapoznaj się z regulaminem i takie tam ;)
Dołącz do Zakonu Świętego Miecza oraz Najemników...

Didson

Member
Witaj nie patrz na wypowiedzi tamtych na powyżej mnie ; ) okłamują Cie, wciskają Ci propagandę, dołącz do BUNTOWNIKÓW.

Poza tym przestrzegaj regulaminu, staraj się być aktywnym i baw się dobrze, pozdrawiam.

Thran

Che Świniara
Czołem towarzyszu ! nie polecam ci dołączać do najemników bo to są podżegacze do kłótni na naszym forumowym SpamBoxie no ale to twoja decyzja. Ale polecam dołączyć do zakonu jak coś.

Józek941

New Member
A jak mam na przykład dołączyc do Zakonu Świętego Miecza

MrBezio123

New Member
Witaj beizmenny(jakeś cyfry)Bądż aktywny i baw sie dobrze dołącz do najemników (i miej w dup buntowników)jak coś wal na Shoutbox zapamiętaj muj nick Bezio123 powodzenia.PS.NIE DAJ SIE ZBANOWAĆ W PIERWSZYM TYGODNIU to będziesz GOŚĆ!!!!!!!!!!

Do góry Bottom