Witam nazywam sie Mateusz i mam 15 lat
Bardzo lubie grac w gry wyscigowe, cRPG.Pilka ręczną i nozna w Gothica pierwszy raz zagralem gdy mialem 7 lat i od tamtej pory jestem jego fanem
Witaj
Zostań na długi,długi czas na forum,pisz sensowne posty,zapoznaj się z regulaminem i takie tam
Dołącz do Zakonu Świętego Miecza oraz Najemników...
Czołem towarzyszu ! nie polecam ci dołączać do najemników bo to są podżegacze do kłótni na naszym forumowym SpamBoxie no ale to twoja decyzja. Ale polecam dołączyć do zakonu jak coś.
Witaj beizmenny(jakeś cyfry)Bądż aktywny i baw sie dobrze dołącz do najemników (i miej w dup buntowników)jak coś wal na Shoutbox zapamiętaj muj nick Bezio123 powodzenia.PS.NIE DAJ SIE ZBANOWAĆ W PIERWSZYM TYGODNIU to będziesz GOŚĆ!!!!!!!!!!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.