Witam Wszystkich!

Maciej0833

New Member
Witam wszystkich starych wyjadaczy tego forum! Dopiero się zalogowałem i trochę jeszcze nie ogarniam co i jak, ale moment załapie o co chodzi. Nie żebym się podlizywał, ale muszę powiedzieć, że te forum i cała stronka jest najlepiej urządzona ze wszystkich, które przeglądałem. ;p pozdro

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nie żebym się podlizywał, ale muszę powiedzieć, że te forum i cała stronka jest najlepiej urządzona ze wszystkich, które przeglądałem. ;p pozdro

No ba.

Nie spamuj,nie denerwuj innych,zostań na dłużej,dołącz do jednej z gildii i Zakonu. Powiedź coś trochę o sobie;p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj Macieju!
Napisz coś o sobie, skąd pochodzisz, ile masz lat itp. Chętnie sobie poczytamy ^^.
Cieszy mnie to, iż doceniasz pracę włożoną przez władzę (i nie tylko) w ten jakże znamienity portal : ).
Na początek radzę zapoznać się z regulaminem forum. Bez niego ani rusz. Popisz trochę postów, tylko staraj się by były nieco dłuższe niż jedna linijka ^^. Jeśli zostaniesz z nami na dłużej, to będziesz mógł dołączyć do gildii lub zakonu, na prawdę polecam.
To by było na tyle ^ ^.

Pozdrawiam, AS.

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć, zostań na dłużej w przeciwieństwie do innych nowych :) Dołącz do gildii, napisz dużo postów, ale nie spamuj.

Maciej0833

New Member
No dobra mam trochę wolnego czasu to poczytam to i owo. A co do mnie to mam 19 lat (rocznikowo), można powiedzieć, że jeszcze się uczę, bo w maju już matura. Szczerze mówiąc nie lubię pisać o sobie bo nigdy nie wiem co jest warte uwagi i zawsze się zastanawiam czy piszę z sensem... ;p Pochodzę z pomorskiego, a dokładniej z powiśla, z miasta zwanego Sztum. Małe miasto powiatowe pomiędzy Malborkiem i Kwidzynem bardzo urocze, moim zdaniem, lecz przesadnie nudne w inne pory roku jak lato. Widzę, że wszyscy obawiają się spamów. ;p Więc będę starał się nie spamować.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
tu każdy nowy spamuje postami tego typu "u mnie nie" , "ja też" itp. mamy nadzieję że nie będziesz się do nich zaliczał :)

ale obiegam od tematu Witamy kolejnego usera
nie spamuj (czytaj wyżej) , nie denerwuj innych , nie klnij , nie pirać , pisz sensowne posty by dołączyć do jakiejś gildii oraz do zakonu oraz rób co najważniejsze czyli baw się dobrze

Pzdr Szkelo

Vendetta

Deathproof
VIP
Witaj Macieju!
Napisz coś o sobie, skąd pochodzisz, ile masz lat itp. Chętnie sobie poczytamy ^^.
Cieszy mnie to, iż doceniasz pracę włożoną przez władzę (i nie tylko) w ten jakże znamienity portal : ).
Na początek radzę zapoznać się z regulaminem forum. Bez niego ani rusz. Popisz trochę postów, tylko staraj się by były nieco dłuższe niż jedna linijka ^^. Jeśli zostaniesz z nami na dłużej, to będziesz mógł dołączyć do gildii lub zakonu, na prawdę polecam.
To by było na tyle ^ ^.

Pozdrawiam, AS.
Skończ, as, wchodzić w tyłek ludziom, bo już nie wiadomo czy to oni, czy już ty.

Widzę, że wzbogaciliśmy się o wartościowego użytkownika... hyhy
No to cześć ;) Widzę, że lubisz książki. Właśnie się zabieram za Zaginiony Symbol Dana Browna, czytałeś?

Maciej0833

New Member
Nie, jakoś nie leżą mi książki Browna jakoś nawet nie miałem chęci zaczynać czytać. Może przez to że zawsze mam jakąś inną pod ręką i szczególnie nie szukam i nie lecę na to co wszyscy, przynajmniej z reguły ;p

Do góry Bottom