Witam Wszystkich!

Nawrot

New Member
Cześć i czołem wszystkim czytającym ten temacik:)
Mam na imię Kacper , nazwisko (nieosiągalne)Interesuję się sportem,komputerami i oczywiście większością RPG.Aktualnie na mam żadnego problemu z Gothiciem , ale nie gwarantuje , że go nie będę mieć:)ahhhhha :) i jeszcze mam 14 latek.Zarejestrowałem się na tym forum , ponieważ szukam towarzystwa do konferencji o tej wspaniałej grze:)

Pozdrawiam Wszystkich Nawrot

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Nick mi się kojarzy z userem i kanałem "NawrotkaTV" na YT^^ Zachowuj się jak na człowieka przystało,nie denerwuj innych i baw się dobrze.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj. Szukasz ''konferencji'' na temat gothica? Trafiłeś idealnie! :). Widzę, iż masz tyle samo lat co ja ^^. Mam nadzieję że posiedzisz trochę z nami, atmosfera jest na prawdę przyjemna. Świeża krew bardzo się przyda. A czym prócz grami na komputerze, się zajmujesz? Grafika, skrypty, może nic z tych rzeczy? ;p...
Napisz kilka postów, wierzę w to że będą z Ciebie ludzie ;].
Pozdrawiam, AS.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
o kolejny który chce pogadać o Gothic :p
mam tylko nadziej że nie puścisz nas po 5 postach....

czytnij se regulaminek ,nie denerwuj innych ,czcij królów i innych z wyższą rangą od ciebie ,dołącz do jakiejś gildii i pisz sensowne posty

Pzdr Szkelo

Fahrenheit

Pimpu?
Siema Nawrot. Mam oczywiście nadzieję, że szybko nie znikniesz, będziesz szanował regulamin i nas xD

tomisakis

Whiskas
VIP
wiatmy.Nick kojarzy mi sie z Pilkarzem Damianem nawrocikiem.Dojdz do ajkeijs gildii i zakonu również.Mie uciekaj bo kilku godiznach ew dniach bo tego nei lubimy

Nawrot

New Member
Dziękuję za ciepłe powitanie:)Oprócz graniem na komputerze w gothica gram jeszcze w SnipereElite od ponad 4 lat:)W diablo 2 dodatek oj to od chyba 7 lat ;d Interesuję się Piłką nożną,Koszykówką i rysowaniem:)W wolnym czasie gram na xboxie w fifke:)

daria

Szejn
Weteran
Witamy :)
Oczywiście zachęcam do czynnego udzielania się itd. itp. :p Ale nie napisałam tego posta po to, żeby mówić o regulaminie i nic z tych rzeczy.

Chciałam tylko powiedzieć, że Diablo rlz i cieszę się w to grasz haha :]
I jeszcze jedno, interesujesz się piłką, tak? Grasz w piłkę, czy raczej bierne hobby (oglądanie meczy itd,)? ^^ Piłka, podobnie jak Diablo - rlz ! xD

Pozdrawiam serdecznie, Daria.

Nawrot

New Member
Daria oglądam mecze jak i jestem w klubie czyli to i to:)jak będziesz chciała to daj znać razem popykamy w diablo:)

daria

Szejn
Weteran
A jeszcze jedno mam pytanko... Gdzie mieszkasz? I w jakim klubie grasz? :p Jeśli można wiedzieć, ofc.

EDIT: DObra, już wiem - Szczecin. A powiedz mi, znasz może jakieś dziewczyny grające w piłkę?
Bo znam kilka lasek z Gryf Szczecin i Olimpia Szczecin :]

Nawrot

New Member
niestety żadnych lasek nie znam z Olimpi i Gryfu:) Ja gram w pogoni

Do góry Bottom