Przestrzegaj regulaminu a przynajmniej zachowuj się normalnie i na forum i na Shoutboxie.Nie denerwuj modów i innych userów;p Dołącz do którejś z Gildii i Zakonu...no i najważniejsze:zostań z nami na dłuższy czas
Witaj Artur. Powiem ci tak - naprawdę idiotyczny nick sobie wybrałeś Co do reszty to oczywiście zalecam ci przestrzeganie regulaminu, nierobienie z siebie idioty na pokaz, traktowanie innych poważnie. I jak zwykle proszę byś napisał coś więcej o sobie, bo my na forum nie tylko Gothicem żyjemy.
Fahrenheit prosiłeś mnie a bym napisał więcej o sobie więc pisze interesuje się historiom,muzykom,grami,gothickiem,matematyką i od nie dawna interesuje się fizyką a tagrze interesuje się zespołem Beatles. Uwielbiam słuchać Beatles , Metalica itp.
Dobry masz już pare postów to dobry znak że znasz tajemną sztukę pisania .
Po dłuższym czasie dołącz do jednej z gild lub nie twoja wola ; sorry nick nie za bardzo oryginalny
Witamy i zachęcamy do używania Worda, lub FireFoxa by nie robić rażących błędów ortograficznych.
Regulaminu i tak pewnie nie przeczytasz, ale to nie zwalnia Cię z jego nie znajomości, tak więc powodzenia.
Barok i renesans jakoś mnie nie zbyt interesują;] Wolę Polskę za czasów Jagiellonów i II Wojnę Światową głównie;p
Ja tam do Twojego nicka nic nie mam...ale mam inną uwagę^^ Używaj opcji "edytuj" albo pisz po prostu wszystko w jednym poście;p
Witam. Mam nadzieję, że spędzisz tutaj trochę czasu i przywykniesz do panujących tu zwyczajów. Przestrzegaj regulaminu, nie narażaj się nikomu, a tym bardziej moderatorom.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.