Witam Was

daria

Szejn
Weteran
WITAM ;)
A więc po ponad 6 miesięcznej przerwie mam przyjemność znowu powiedzieć Wam "WITAM" i oczywiście bardzo się z tego cieszę ;)) Dzisiaj odzyskałam internet na stałe i wracam na forum.

Teraz malutka prośba, gdybyście tak mogli jakieś ważniejsze wydarzenia, rewolucje, zmiany opisać skrótowo tutaj? Bo po takiej nieobecności będzie mi trudno all ogarnąć ;)

Witam, once again ;)

Fahrenheit

Pimpu?
Hejka, jakoś nie mieliśmy okazji się poznać :D

Hmmm, co się zmieniło? Zniknęło NRP, pojawiła się kolejna mutacja forumowej gazetki (Le Gazette De Gothic Up), Użytkownikiem Miesiąca został człowiek, który w ogóle nie zna ortografii (Othis). Shawn w końcu dostał się z powrotem do Najemników (jakoś mu wybaczyliśmy jego głupoty), mamy też Vendettę. Ostatnio z wygnania powrócił Pandrodor.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
no cześć kobietko,
zmiany... kurcze jakoś nie zauważyłam, ale parę drobiazgów było przez te pół roku. skleroza... ;)
- jak zawsze mamy odpały na sb,
- chyba zmieniło sie IPB,
- radio padło,
- wznowiona gazetka.
- parę zmian w moderatorach itd
- niektórzy zmienli upodobania co do gildii
- parę banów
- yeed wraz z pomocnikim boomem rozdają zadanka międzygildiowe
- buntole mają słabą motywacje i przymierają ;), więc mam nadzieję że twój powrót ich trochę rozrusza, ale jak masz ochotę to ciebie odbijemy z ich rąk :)

tyle w skrócie :)

witam ponownie i mam nadzieję że nie znikniesz tym razem

tomisakis

Whiskas
VIP
Cześć. Jak najszybciej do działu buntowników bo się przydasz.

Awanse były w modkach itp., Brak Nrp i wiele wiele innych

Mariusz Max Kolonko Boston Masczjusets

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
e, witamy z powrotem... a tak pokrótce co się działo: nic :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
- buntole mają słabą motywacje i przymierają ;), więc mam nadzieję że twój powrót ich trochę rozrusza, ale jak masz ochotę to ciebie odbijemy z ich rąk :)
<ściana> ...

Witaj Dario :). Chyba mnie jeszcze pamiętasz ;p. Ogólnie trochę się zmieniło, niestety mamy drobny zastój na forum i trochę mało się dzieje, ale wyjdziemy z tego. Cóż, cieszę się że wracasz i mam nadzieję, że już naprawdę masz neta na stałe.

Ave

KnifeR

New Member
Mimo, że ja jestem nowy, powitam ciebie z powrotem. Mimo, że cię nie znam - mam nadzieje, że szybko znajdziemy wspólny język :) .
Knif pozdrawia.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Teraz malutka prośba, gdybyście tak mogli jakieś ważniejsze wydarzenia, rewolucje, zmiany opisać skrótowo tutaj? Bo po takiej nieobecności będzie mi trudno all ogarnąć ;)

Myślę, że nie działo się nic nazbyt nadzwyczajnego i szybko ogarniesz. Pojawiło się paru nowych, było parę dziwnych jazd, wojenek, ale i tez pozytywów. Generalnie trzymamy się nadal w róznym składzie, ale ciągle razem. Fajnie, że znowu do nas wracasz. Kto wie modzik może na ciebie znowu trafi :)

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
No , działo się troche. Przede wszystkim na forum teraz głośno o G4. Baal Isidro robi VII krucjatę zakonu.
Othis jest userem miesiąca.Jest paru nowych użytkowników a pozatym nudy. :)
Witamy ponownie :)

daria

Szejn
Weteran
Heh witam, witam, nie spodziewałam się, że ktoś wgle zainteresuje się tym, że wróciłam. W końcu, jeszcze jak miałam internet moja aktywność znacznie zmalała, potem ta właśnie nieszczęsna nieobecność ;) Cieszę się, że mnie jeszcze pamiętacie ;)
Mam nadzieję, że znowu będę mogła uczestniczyć we wszystkich ważniejszych wydarzeniach Gup i już nie mi nie przeszkodzi ;))

Pozdrawiam, Daria.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Witam po powrocie.
Zastanawiałem się jaka była przyczyna tego że zniknęłaś i teraz już wiem, dobrze że problem był tylko techniczny.
Co się działo już poprzednicy streścili, jak widać nie wiele.

Dobrze że wróciłaś, pozdrawiam.

Muzin1234

Member
Widzę że koza mnie upomniała..
A tak witaj ponownie i właśnie, zostań na stałe^^ :p

daria

Szejn
Weteran
A tak witaj ponownie i właśnie, zostań na stałe^^

A dlaczego miałabym nie zostać? :p Nie było mnie tylko i wyłącznie z powodów technicznych, od Gup jak już chyba nigdy nie odejdę... ^^ Bo to się stało moim kolejnym uzależnieniem :D

Witam, witam, witam po raz kolejny, mam nadzieję, że nie będę musiała Was znowu na tyle zostawiać, drugiej takiej rozłąki nie przeżyje xDD

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom