Witam, Cześć, Siema

xenex

Member
Postanowiłem się przedstawić jako iż nie kojarzę połowy młodych userów i oni mnie zapewne nie kojarzą, no to jedziemy

Jestem xenex z miasta, nie ważnie ile mam lat. Co lubię? Zobaczcie sobie w profilu mym. Znam tutaj kilku ludzi z słynnego, starego , nie istniejącego już GK( xar, Yeed, Iga, szczur , ktoś tam jeszcze będzie). Obecnie zaczynam byczenie się na feriach, stały gracz w Counter Strike: Source( szukajcie a znajdziecie pod nickiem Yaro xD). Chcę zarobić, a mianowicie robię postać w tibi a następnie sprzedam ją za dobre pieniądze na allegro xP ..
Tak naprawdę to już jestem tu rok ale miałem dwu miesięczną przerwę ; ) ,,

Hi, Hello

E

Electric_Dragon

Guest
No wreszcie powrócił Wojownik. Ja jestem starym userem i nie kojarze Ciebie. Ale nadrobimy to. Mówisz że grasz w CSS'a. Nice. BO ja też. Jeszcze jakbyś miał Xfire zainstalowanego byłoby luz. Tym razem nie uciekaj niegdzie.

:)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Nowy wojownik wita starego. Jestem od niedawna ale niestety Cię nie znam ale teraz pewnie poznam. Ogólnie to tu fajnie jest nie wiem czemu tak zamuliłeś. Ale trudno teraz mam nadzieję nie znikniesz.
POzdrawiam.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Proszę, proszę, wrócił nasz były zbój. Ciekawe czy będziesz tak aktywny jak kiedyś ;p. Radzę przeczytać jeszcze raz regulamin bo dość długo Cię tu nie było i mogłeś zapomnieć (jak ja :) ). Jest Ci dobrze... Tobie ferie się zaczynają a mi kończą ;/. No to co.. Witam jeszcze raz ; )

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
O proszę proszę nasz kochany zbójecki dezerter powrócił ...... ;] Witam po raz drugi na forum. Szkoda że jako wojownika ... ale witam i mam nadzieję, że nie dasz mi powodów abym był na ciebie zły ty mój xenku ;]

RaVeN

Admin Site
Weteran
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że kojarzę nick Yaro :huh:, Witam!

Do góry Bottom