Witajta Ludzie

Vender

Member
Witam

Na forum trafiłem wczoraj, ale dopiero teraz odczułem potrzebę przywitania się.

Mam na imię Patryk i pochodzę ze śląska (dokładniej z Bytomia) mój wiek pozostawię dla siebie.
W Gothica gram już od dłuższego czasu. Lubię czytać książki najlepiej w klimacie fantasy. Po za tym interesuje się informatyką, czasem z nudów robię jakieś drobne prace w GIMP'e. Jeśli chodzi o gry to szczególnie lubię RPG, choć innymi rodzajami gier nie pogardzę.

Jeszcze raz Witam i Pozdrawiam Vender.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
A zatem Witamy cię Venderze :)

Pisz dużo, nie odchodź i ogólnie czuj się jak u siebie. No i przestrzegaj regulaminu, a potem, jeśli tylko chcesz dołącz do którejś z gildii na forum :)

Pozdrawiam.

Fahrenheit

Pimpu?
Ave, póki co wydajesz się fajnym userem, nie zepsuj tego i nie odchodź. Regulaminu póki co przestrzegasz, nie spamujesz, dołącz za jakiś czas do gildii.

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy. Nie spamuj, pisz w języku polskim. Przeczytaj regulamin i stosuj sie do niego. Nie odchodz po tygodniu. Dołącz do którejś z gildii i zakonu

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Siemka. Zapoznaj się z regulaminem i go przestrzegaj. Witamy na forum, baw się dobrze!
Pozdrawiam Koza123.

HousE

Obywatel
Witam cię.
Chciałbym cię poprawic bo "szczególnie lubisz cRPG" a nie "RPG" :p.
Aż dziwie sie ze nikt nie dał TEGO ;o.

Zostań na dłużej bo im więcej osób z twoimi zainteresowaniami tym lepiej dla forum. Dołącz do gildii, najlepiej buntowników. :p

Zomin

Member
Świeża krew... Zawsze się przyda. Widzę, żeś jest w miarę poukładaną personą, więc witam cię w naszych skromnych progach, waćpanie Venderze.
(głupot dosyć)
Liczę na to, że będziesz trzymał się zasad i ci się tutaj spodoba.
Buntownicy zapraszają:)

Black-Men

Member
Witaj szanowny userze , też masz podobne zainteresowania informatyką jak każdy. Pozdrawiam Kamil.

Do góry Bottom