Witajcie..

Darknex

Debile
Witam wszystkich.. Bardzo dawno nie było mnie na tym forum. Moglibyście mi opisać mniej więcej, co nowego się tutaj działo? Proszę o ostatnie informacje(i to tylko te najważniejsze), ponieważ gdybyście mieli wymienić wszystkie zmiany, nie starczyłoby na nie miejsca na forum.. Ostatni raz odwiedziłem to miejsce ponad rok temu..
Miałem się za bardzo nie ujawniać i zacząć wszystko od nowa, jednak starzy znajomi powinni wiedzieć, z kim mają do czynienia.. Ci, którzy pamiętają jeszcze imiona takie jak "Aridon" czy "Findlor" będą wiedzieli..

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
W takim razie witamy cię serdecznie.
Mam nadzieję, że znasz mniej więcej regulamin i zostaniesz z nami na dłużej ;).

Jeśli chodzi o rok to w skrócie:
- powstały nowe gildie
- powstało radio Gothic Up
- logo naszego portalu znalazło się na pudełku G3 Zmierz Bogów.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Witom pana serdecznie!
najważniejsza rzecz która się tu przydarzyło to oczywiście to że ja tu dołączyłem :D
Ja cię ni pamintom bo nidawno tu zawitałem!
Podaj dokładny nick jaki kiedyś miałeś.
Przepraszam że tak po góralsku ale się harnasia naoglądałem :p

Edit: sory ale też powinieneś wiedzieć że ja tu nie błyszczę inteligencją ^^

Darknex

Debile
..No cóż, nie do końca. Często na odchodnym robię sobie dużo wrogów, by później nie mieć już do czego wracać.. Jednak coś mi nie wyszło i prawie półtora roku temu, gdy odchodziłem widocznie zbyt mało zapracowałem.. Niestety to forum jest jak narkotyk, wykombinujesz cokolwiek, byle tylko do tego wrócić. Przez to osobiście NIE podam nicku NIKOMU. Być może ktoś, kto ma dobrą pamięć i grał w papierowego RPG (wraz z moim Aridonem i jego orłem Findlorem) mnie kojarzy.. Ale to by było na tyle.

Edit: Nie ma się co przejmować, przecież nic się nie stało.

@Down
A Ciebie to jeszcze pamiętam.. Jedyne nicki, jakie mi tam w moim mózgu pozostały to:
1. Yeed
2. Xenex
3. ArminaS
4. Rangiz
5. Electric Dragon
6. Feomathar
7. Nekromanta Boom
8. Szczurek
..czyli niezbyt wiele. Ale nic zresztą dziwnego, nie dość, że mam krótką pamięć, to jeszcze dosyć dużo członków forum przestało tu uczęszczać..

Edit 2(ja to potrafię miejsce oszczędzać i postów nie nabijać, co?):
Jak coś to w avatarze miałem postać Aragorna, natomiast jako sygnaturka, Oko Saurona i tekst "I See You..". Pamiętacie?

xenex

Member
CYTAT
Edit: sory ale też powinieneś wiedzieć że ja tu nie błyszczę inteligencją ^^

Widać...

Witam i zapraszam, miejmy nadzieje, że prawidłowo używasz mózgu :>

E

Electric_Dragon

Guest
Wspomniano mój nick to wypada powitać. I przestrzec a zarazem wyjaśnić sprawę drugiego Twojego konta. O ile mi wiadomo, na poprzednie nie został nałożony żaden ban. Wyślij mi PW z wyjaśnieniem tego faktu.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witamy, witamy. Znam Cię tylko dlatego, że znajome rzeczy przyciągają uwagę ;). Lubisz Władcę ? Już masz u mnie plusa ;D.

Ave

Darknex

Debile
Hmm.. LoTR ma wielu fanów na całym świecie(zresztą, nie dziwię się wcale) i wziąłem pod uwagę możliwość, że i tutaj ktoś od Władka się znajdzie.. Warto było wspomnieć o avie i sygnaturce choćby dla tego, by na start nadrobić trochę reputacji(której nie poprawiałem przez jakieś 16 miesięcy..). Przez ostatni rok trochę się zmieniłem i mam nadzieję, że teraz bardziej nadam się na to forum.. Dawniej moje posty nie były zbyt długie, mało mówiły itp, jednak w czasie obecnym jest odrobinę lepiej.

@Down:
No tak, ale niestety zbyt szybko tych 80/100 postów(do dołączenia do jakiejkolwiek gildii) nie nabiję.. Jak widzicie, bardzo często edytuję posty i wszystkie ważne informacje staram się streścić w jednej wiadomości.. Najbardziej boli mnie to, że tego portalu nie da się wyszukać przy pomocy Google, co zmniejsza drastycznie ilość nowych ludzi, a zarazem nowych problemów, w których rozwiązaniu chciałbym pomóc. Jeśli ktoś nie może przypomnieć sobie nick, nie przejmujcie się.. Poprostu, znacie avatar, trochę stylistykę moich niegdysiejszych postów i to Wam wystarczy.. Czy to, jak się kiedyś nazywałem jest takie ważne?.. Wątpię.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Hmmm... miło mi, że mnie zapamiętałeś, chociaż ja ciebie nie bardzo.
Avatar Aragorna i postać oka to już kojarzę, ale za dużo czasu minęło bym sobie przypomniał.

Tak czy inaczej, ponawiam nadzieję, że zostaniesz tu na zawsze...:)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ja! Ja! Pamiętam! Kurcze, kope lat, na GG się nie odzywasz, w ogóle ślad po tobie zanikł :D. Pamiętam jak ci sygne robiłem, tak byłem z niej dumny, chyba moja pierwsza poważna animacja i ogólnie pięknie mi się udało postać wyciąć :). A pamiętasz jak w starym RPG biegaliśmy?

A co do Google... Ech... mam nadzieję że nas odblokują...

P.S. Odezwij się na GG, pogadamy :)

Darknex

Debile
No nieźle.. Czekałem tylko, aż ktoś się połapie.. Nie podejrzewałem, że ktoś spamięta jeszcze tak stare dzieje.. Jakby szanowny pan Arminas zaglądał jeszcze raz tutaj, może podać mój dawny nick... Jak już mówiłem, SAM tego nie zrobię. Jak bym mógł zapomnieć o naszych przygodach.. Aridon wrócił jednak z tamtej przeklętej wyspy, ale narazie niestety nie może wziąć udziału w kolejnych wyprawach..(No cóż, brak mi jeszcze jakiejkolwiek gildii).

P.S. No, chyba, że zasłużyłem na to już kiedyś.. Emerytowany Leśnik zgłasza się na rozkaz!

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Witam, ja też Cię pamiętam. Informacje o sygnie i avku przypomniały mi nick. Nie podam go jednak, nich zrobi to ArminaS. Chyba że nie pamięta. :p Zapamiętałem zapewne dlatego że również lubię WP.

E

Electric_Dragon

Guest
CYTAT
Na forum od dłuższego czasu egzystuje „papierowa” wersja RPG. Jednak wraz ze zmianami jakie zaszły w ostatnim czasie, stare NRP (Nordmar’s Role Playing) powędrowało do lamusa. Obecna wersja jest tworzona głównie przez przywódców gildii i ich zastępców. Miejscem rozgrywki są cztery wyspy. Każda z nich odwzorowuje inną kulturę znaną nam z świata obecnego. Wyspy znajdują się poza kontynentem powiązanym z Gothiciem. Jednak czasem zaplątują się postacie pochodzące z Myrthany.
Stwórz własną postać. Uczestnicz w wielu ciekawych misjach. Prowadź ludzi do zwycięstwa. Zabijaj lub przebaczaj. Przestań być biernym elementem historii, zacznij ją tworzyć! Wejdź w niezbadany świat, odkryj tajemnice których jeszcze nikt nie poznał.
Gra jest dostępna dla każdego zarejestrowanego użytkownika portalu Gothic Up. Z tą różnicą, że Karty postaci członków gildii nie wymagają zatwierdzenia przez MG.

To tyle na temat udziału zwykłych userów w NRP.

Więcej na temat jakiś półjawnych insynuacji, prób ukrycia dawnego nicku. Ja tego nie zrobię ale wy możecie. Niezrozumiała dla mnie sytuacja...

Darknex

Debile
No cóż, czytałem tę informację, lecz wolałem poprostu klasycznie dołączyć do jednej z gildii, a nie wbić odpowiednią ilość postów podczas gry.. Mówię tu o tym, że aby wejść w szeregi jakiejkolwiek gildii należy napisać 80/100 SENSOWNYCH postów. Moim zdaniem branie udział w tym RPG tego nie ułatwi, gdyż jest to tylko zabawa. Pragnę zapracować na członkostwo pomagając innym.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
W nrp naliczanie postów jest wyłączone, niestety :/. Także, nie "nabijesz" przez to bezsensownych postów ;).

Darknex

Debile
Uff.. Co za ulga. No i nie wiem czemu "niestety".. Gdy tylko site wróci na Google będziemy mieli co robić nie tylko w NRP.. Póki co trzeba czekać na nowych.. Widać trafiłem tu trochę nie w porę, ale co tam..

Cholera.. Przeglądając forum trafiłem na.. post.. jeszcze ze starego konta.. Znalazłem go w temacie Gothic - Mój Pierwszy Raz(post numer 27).. Nie wiem, co się stało, ale dopadła mnie taka melancholia.. Panowie, nie mogę tego dłużej ukrywać.. Pamiętacie jeszcze Zomin Powraca?.. Ehh.. stare dzieje :( .. Sprawę pogorszyło jeszcze to, że w sygnaturze miałem mój stary wiersz, który napisałem będąc jeszcze dzieckiem i userbara Leśników..
Jeśli jeszcze ktoś byłby tym chociaż odrobinę zainteresowany.. Proszę Was tylko o jedno.. Wiem, że wygląda to żenująco(i takie zresztą jest), ale.. dałoby radę jakoś odzyskać stare passy? Mój dawny e-mail został shackowany, przez co nie mogę odzyskać hasła, którego na śmierć zapomniałem..

Zomin

Member
Mhm.. Jest tu kto?
Nie spodziewaliście się mnie, hę? :D
Wróciłem, po raz kolejny i tym razem tak szybko was nie opuszczę..

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Teraz nawet coś kojarzę cię. Mogłeś oszczędzić sobie tej szopki ;p
Witamy z powrotem i zapraszamy do aktywnego udziału. Cieszę się, że wybrałeś naszą gildie .

Zomin

Member
To znaczy.. Dzięki Wam odzyskałem moje konto, za co jestem Wam wdzięczny.. Arminas przypomniał mi nick(mniej więcej), Rangiz umożliwił dostanie się na konto.. Ogólnie pozostałbym przy DarKNexie, jednak napadł mnie atak melancholii czytając mój stary post.. Musiałem zrobić tak, jak zrobiłem.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
No witam. Troszeczkę Ciebie pamiętam, zaczynaliśmy na forum mniej więcej w tym samym czasie. Nie wchodziliśmy sobie w drogę, to zdąrzyłem zapamiętać ;) Ja chyba ze dwa razy zniknąłem z tego forum - ale wracałem, chyba ze względu na starych znajomych z innego forum. Poznałem też kilku fajnych gupowców i teraz jakoś nie mam zamiaru odchodzić :)

Jeśli chodzi o najemników - masz moje poparcie.

Do góry Bottom