Otóż mam problem z ArcaniA Gothic 4 .
Ten problem polega na tym że jak wpisuje mój klucz produktu (SERIAL) aby aktywować gre i kliknę aktywuj wyskakuje mi taki błąd :
Gdy kliknę w link znajdujący się w tym okienku i wpisze tam numer seryjny (SERIAL) i Kod Zadania Autoryzacji wyskakuje mi Czerwony napis :
Przekroczono dozwoloną liczbę aktualizacji na tym samym komputerze.
Aby odzyskać autoryzacje odwołaj aktualna autoryzacje
A gdy próbuje odwołać autoryzacje wyskakuje mi okno z napisem :
Aplikacja nie została aktywowana na twoim komputerze, wiec nie można dokonać unieważnienia
Nie wiem co mam robić aby pograć w ArcaniA Gothic 4. Wpisuje ciągle ten klucz produktu i ciogle wyskakuje mi błąd.
Gothic 4 miałem 1 raz instalowaną na moim starym komputerze.
I 2 razy na moim teraźniejszym komputerze raz na Windows 7 i raz na xp.
Teraz zmieniłem system na Windows 7 i znowu chcę zainstalować gothic 4 ale coś nie idzie .
Próbowałem szukać w internecie rozwiązania tego problemu lecz nic nie znalazłem.
Tylko że trzeba się skontaktować z twórcami gry.
Wiec opisałem dla twórców gry mój problem ale strasznie długo nie odpisują wiec Zwracam Sie Do WAS O POMOC
Czekam Na Szybka Pomoc Konczew.
Ten problem polega na tym że jak wpisuje mój klucz produktu (SERIAL) aby aktywować gre i kliknę aktywuj wyskakuje mi taki błąd :
Gdy kliknę w link znajdujący się w tym okienku i wpisze tam numer seryjny (SERIAL) i Kod Zadania Autoryzacji wyskakuje mi Czerwony napis :
Przekroczono dozwoloną liczbę aktualizacji na tym samym komputerze.
Aby odzyskać autoryzacje odwołaj aktualna autoryzacje
A gdy próbuje odwołać autoryzacje wyskakuje mi okno z napisem :
Aplikacja nie została aktywowana na twoim komputerze, wiec nie można dokonać unieważnienia
Nie wiem co mam robić aby pograć w ArcaniA Gothic 4. Wpisuje ciągle ten klucz produktu i ciogle wyskakuje mi błąd.
Gothic 4 miałem 1 raz instalowaną na moim starym komputerze.
I 2 razy na moim teraźniejszym komputerze raz na Windows 7 i raz na xp.
Teraz zmieniłem system na Windows 7 i znowu chcę zainstalować gothic 4 ale coś nie idzie .
Próbowałem szukać w internecie rozwiązania tego problemu lecz nic nie znalazłem.
Tylko że trzeba się skontaktować z twórcami gry.
Wiec opisałem dla twórców gry mój problem ale strasznie długo nie odpisują wiec Zwracam Sie Do WAS O POMOC
Czekam Na Szybka Pomoc Konczew.