Wesołych Świąt

Status
Zamknięty.

Vendetta

Deathproof
VIP
Jeszcze godzina do 24 grudnia 2010 roku.
Z tej okazji, w imieniu Obozu Bractwa jak i całego Gothic UP pragnę życzyć wszystkim użytkownikom tego forum, starym jak i nowym, wszystkiego najlepszego. Niech spełnią się Wasze marzenia, niech te święta będą dla was ciepłe i radosne.
Odejdźcie od komputerów, połączcie się z rodziną w rozmowie, w śmianiu się... we wszystkim.

Wrota Kamiennej Twierdzy otwierają się hukiem. W progu stanął wysoki, dobrze zbudowany mężczyzna z ciemnymi blond włosami i brodą. Odziany był w lekką kolczugę i zielony płaszcz, a na plecach zawieszony miał topór.
Wojownik zdziwił się. Niegdyś surowa i zimna, twierdza teraz emanowała ciepłem i spokojem. W kominku raźnie płonął ogień, na przeciwko niego stała duża choinka. Wielki stół był nakrywany wspólnie przez Nowicjuszy, Kopaczy i Szkodników.
- Witaj, V - powitał go magnat Bojan.
- Ty... tutaj? Co tu jest grane? - spytał wojownik.
Nagle wszystko w twierdzy ucichło, było jedynie słychać śpiew wiatru wdzierającego się przez szpary w oknach.
- Dziś są święta - uśmiechnął się - Feomathar i Szkeleton są w komnacie obok, przygotowują łańcuchy na choinkę. Reynevan wraz z twoimi Nowicjuszami grają w kości.
Vendetta sięgnął po topór. Bojan zauważywszy to, powoli kierował dłoń ku rękojeści miecza. Ku jego zdziwieniu, wojownik odrzucił topór na bok i rzucił się mu w ramiona.
- Przestań - odepchnął go Bojan - To pedalskie.
- Może i tak... ale czy to nie jest to, czego chcieliśmy? Wszystkie trzy obozy... jesteśmy w zgodzie. Nie może już tak pozostać?

I na koniec kolęda.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OfA3B5qTu4g[/youtube]
A więc...
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!

rado96xd

Member
To i ja dołączę sie do życzeń :).
Wszystkim użytkownikom forum życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo prezentów. Wesołych Świąt!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Zdrowia, szczęścia i słodyczy BI wam życzy :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zdrowych i wesołych świąt w gronie rodziny i przyjaciół, życzę wszystkim chłopakom i nielicznym dziewczyną tego forum.

Bawcie się dobrze! Jedzcie, pijcie a po stołach nie rzygajcie :D

Pozdrawia Biafra

Qarter

New Member
Życzę wszystkim zdrowia, szczęścia, pomyślności i fajnych prezentów pod choinkę. :)

Kacperex

KacŚpioszek
Zdrowia szczęścia, pomarańczy. Niech wam Bezio nago tańczy :)
Wszystkiego dobrego w te święta, wypoczynku, więcej dystansu do przyziemnych spraw. Dużo prezentów i niezapomnianych chwili spędzonych w rodzinnym gronie.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Wszystkiego Najlepszego. Zdrowia, szczęścia i radości. Świąt rodzinnych i ciepłych, bogatego Mikołaja i dużo relaksu.
Wesołych Świąt Wszystkim.
Życzy EB.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nie chce mi się produkować, więc krótko, zwięźle i na temat - wszystkiego najlepszego! : )
Macie najlepszą świąteczną piosenkę, idealny czas aby się nią delektować : )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xCON07r908g[/youtube]

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ja również życzę Wam wszystkim, abyście te święta spędzili spokojnie w gronie najbliższej rodziny. Znajdźcie pod choinką wymarzone podarunki i nie przesadzajcie z alkoholem, cobyście nie zwieńczyli wigilii gdzieś w rowie ;)

Nie zapominajcie też o co tak naprawdę chodzi w tym święcie. Niech obok czasu poświęconego bliskim, wigilijnej kolacji i prezentom, znajdzie się chwila na kontemplację i duchowe przeżywanie Bożego Narodzenia. Znajdźcie w swych sercach trochę miejsca dla nowo narodzonego Jezusa.

z Bogiem moi mili

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Odnajdźcie w tych Świętach ich prawdziwą magię. Spędźcie je z bliskimi, a także z samymi sobą i zastanówcie się trochę nad tym wszystkim, co składa się na nasze życie. Przystopujcie i zapomnijcie o codziennych przykrościach, troskach, obowiązkach.
Wesołych Świąt :).

Ave

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Cieszcie się każda chwilą z bliskimi, bo nigdy nie mamy pewności, że za rok podzielimy się opłatkiem z tymi samymi osobami jeszcze raz. Są to dni, przynajmniej dla mnie, w których lubię usiąść przy zgaszonym świetle, wpatrując się w świecą choinkę i rozmyślać, o wszystkim i o niczym. Rozmawiam sam ze sobą, a może z jednak nie jestem wtedy sam? Choć są to melancholijne chwile, to bardzo je cenię i wam życzę, byście tez odnaleźli swoje rytuały, bądź kultywowali dotychczasowe, dzięki którym święta są nie tylko tą powierzchowną szopką.
Cieszcie się każda chwilą nudy i beztroski, bo doceniamy taki stan dopiero wtedy, gdy go utracimy.

Pójdźcie na pasterkę i przynajmniej podczas niej przeżyjcie duchowo to święto, którego forma przerasta treść. Nie pozwólmy zapomnieć o tym, że święta te są umowną rocznica narodzin Chrystusa. I tutaj w całej rozciągłości przyłączam się do słów Bojana.

Słowa i tak nie oddadzą tego, co chciałbym wam przekazać, lub nie potrafię ich tak ułożyć. Tak czy siak - Wesołych świąt :).

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja też się dołączę :) Życzę wam zdrowia, dużo zdrowia i żebyście byli zdrowi. Niech każdemu z Was spełnią się wymarzone życzenia, niech w ten jeden wieczór w roku wszyscy będą szczęśliwi.

Co by tu jeszcze powiedzieć.... Wesołych Świunt życzy Romek :)

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Najserdeczniejsze życzenia, Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach, wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Wszystkim fanom serii Gothic, życzę Wesołych Świąt!

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Mimo że rzadko się tu pojawiam, G.up jest zawsze pierwszą zakładką w mojej przeglądarce :), i dlatego chcę życzyć stronie, i adminom by za 10 lat kiedy kliknę w nią w dalszym ciągu trafię na tę samą przyjazną, pełną ciekawych dyskusji na temat gry i nie tylko, stronę. A użytkownikom którzy mnie kojarzą i tym którzy nie, szczęścia, zdrowia, pomyślności i tysięcy postów nabitych w gildiach :p. Wesołych świąt.

Z wyrazami szacunku. Godfather ;)

Muzin1234

Member
Nie , nie Dużo zdrowia pomarańczy niech wam żona nago tańczy :D Wszystkiego naj naj :D

Karpielek

VIP
VIP
Życzę wam wszystkim zdrowych, wesołych, spokojnych Świat Bożego Narodzenia oraz udanej zabawy sylwestrowej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom