Chcę się wrócić do Khorinis z Addonworldu, gra się wczytuje kawałeczek, a potem siup - do windowsa... Pomocy proszę. Reinstalowałem kilka razy. Nie wiem co robić.
to józ było ja tez coc takiego miałem i przeinstalowałem windows i tyle
a to nie wiem co to jest ale trzeba przeinstalowc windows albo deformowac dysk na kturym masz g2 nk
nk nie chodzi z plyty, wszystko jest zgrywane na dysk.... oczywisice wymaga przy starcie plyty ale to wszystko do czego jest potrzebna....
pozdrawiam...
ramy nie maja tu nic do sprawy.poprosty sypnelo ci sie cos w plikach gothica.ale skoro po reinstalce dalej nic to poprostu PECH!!mam nadzieje ze masz jakiegos "bliskiego"sejwa :wink:
Dzięki za zainteresowanie, reinstalowałem grę, próbowałem 4 różnych sejwów, defragmentowałem wszystkie partycje 2 razy, RAM mam 320 MB, ale reinstalki windowsa jeszcze spróbuję. Dzięki.
Dzięki za zainteresowanie, reinstalowałem grę, próbowałem 4 różnych sejwów, defragmentowałem wszystkie partycje 2 razy, RAM mam 320 MB, ale reinstalki windowsa jeszcze spróbuję. Dzięki.
Zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy. Mianowiecie : w Jharkendarze, w kopalni złota u najemników, dzieją się śmieszne rzeczy - jest pewna niewidzialna bariera, po przekroczeniu jej gra śmiga do windy
Lub też, gdy zagadam do strażnika niewolników, moja kwestia, jego kwestia, moja kwestia, jego... windows. Kupiłem w Empiku oryginalną grę, i co dostałem ? Bubel.
Ja miałem coś takiego, że jak walczyłem z Bloodwynem gra się zawiesiła, nie dość że się dwa sejwy zwaliły to jeszcze te pliki co się ściąłgały w tle na kaazie i eMulu sie zrąbały :/
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.