Wasze Poglądy Polityczne

Status
Zamknięty.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
*rosyjski akcent* Jestom ciekowy z jakimi towarzyszszami przyszszyło Mi foruUm dzielIić.

KlIiknijIcie tuatai towarzyszsze.

CzyszbyYm nie pyył komuUnisstom?

EDIT: Verin
QUOTE ...twarde też
tongue.gif
:p:p

Jay_Kay

Magister vitae
Heh, mi wyszło tak jakoś dziwnie :

Moje wyniki

Jest to zgodne z prawdą, jako że moje poglądy są rzeczywiście liberalno-lewicowe. "Wstrętny liberał" - zakrzykniecie pewnie, ale ja się nie dam
biggrin.gif
.
(Aha, jeszcze jedno : jak mam interpretować mój wynik
blink.gif
? W mojej ocenie nie ma żadnej takiej partii politycznej w Polsce, która by mi pasowała. Zrobię ten test jeszcze raz, dla pewności. )

Wyszło mi bardziej na lewo.

P.S. Thx Świrus za linka do quizu, niezła zabawa
biggrin.gif
.

EDIT : Sorry Świrus, pomyłka wynikająca z pośpiechu
wink.gif
.

Geezer

Member
Okazało się, że jestem w samym środku zażewia SdPl.
Fajny tem quiz, mogłem się wreszcie dowiedzieć jaką mam orientację
biggrin.gif
polityczną, rzecz jasna
biggrin.gif

Czy jestem zadowolony?. Sam nie wiem.... socjalizm...ooo, źle się to kojarzy
tongue.gif

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
LOOL! Wyszło mi
Samoobrona
haha:D. CHociarz troche jest w tym prady bo jestem troche wyżej niż na środku, moze to dla tego że się źle czuje i nad neiktórymi pytaniami nie umiałem się skupić i nie zrozumiałem... Heh ale byłem blisko PO
wink.gif
, ale podejżewam także że ejstemn blisko samoobrony bo w niektórycxh sprawach byłem za rolnikami, bo to co się dzieje to jest zdzierstwo! My musimy ograniczcyć nasze zdriowe wyroby i musimy brać z uni nie zdrowe! Chamstwo!!
Pozdrawiam Jodełko

Ulisses

Member
Fajny test, dzięki niemu dowiedziałem się wreszcie jakie mam poglądy pollityczne.Trafiłem do Unii Wolnościi i do tego nie jestem ani socjalistą ani liberałem
tongue.gif
.

Big Boss

Member
Robiłem raz i niechcący wyłaczyłem strone a drugi raz robiłem na szybko i wyszło mi SdPL - nie jestem z tego zbytnio zadowolony
dry.gif

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ja nie interesuję się polityką, ale pokusiłem się o przeprowadzenie na sobie tego testu i to jest to co mi wyszło:

Moje poglądy

Mam tylko prośbę, niech mi ktoś prztłumaczy co to za partia w której wylądowałem, ale jeśli można to na priva, bo nie chcę zeby się tu spam pojawiał.

Z wyrazami szacunku. Godfather

chery

Member
Sorki za spam ale muszę prosić o to samo co Godfather gdyż także niezbyt rozumiem co mi wyszło. Piszcie na priv lub gg.

s_e.b_a

Active Member
Niom poglądy, jakie mam takie mam, ale jak dla mnie taki quiz nie jest niczym wymiernym... Wynik mój mnie nie zaskoczył

O to on

I tak w wieku 18 lat zapisuje się do SdPl i nic mojej decyzji raczej nie jest w stanie zmienić.

chery- wyszła Ci unia wolności.... Współrządzili państwem za AWS'u i razem zniszczyli państwo. Później z ich szeregów wystąpiła część członków i utworzyła PO

Godfather- Wyszło Ci SdPl lub Zieloni. Partie lewicowe niepowiązane z żadnymi aferami. SdPl to w mojej ocenie partia, która najlepiej poradziłaby sobie z rządzeniem krajem.

doctor

Wariat
Weteran
hmm... na wstepie chcialbym napisac ze fajny quiz
tongue.gif
wyszlo mi na samym brzegu UW(cos jak u godfathera)
smile.gif
prawie na lewej granicy
smile.gif
hehehhe
tongue.gif

troche zakrecone pytania
tongue.gif
mialem problem lekki bo nie kazde zdanka czailem
tongue.gif
nie interesuje sie ekonomia, podatkami i polityka no i takie sa skutki
tongue.gif

O$kar

Member
moje.. humm.. wyniki

Dobre. Dobry pomysł świrus... Hummm Unia wolności... Cush "przeciwko" wejściu polski do unii niemiałem nic przeciwko ale od razu unia wolności?
tongue.gif

bobek_666

sex beast
Weteran
mój wynik

QUOTE Współrządzili państwem za AWS'u i razem zniszczyli państwo.

QUOTE SdPl to w mojej ocenie partia, która najlepiej poradziłaby sobie z rządzeniem krajem.

Pewnie nie wiesz, ale do SDPL przenieśli się wszyscy Ci którzy nie chcieli tonąć razem z SLD. Myśleli, że odseparowanie się od Sojuszu da im dobre wyniki w wyborach parlamentarnych. Coż...jak wiemy SDPL nie weszło w ogóle do sejmu. Za to SLD mialo aż 11%.

Ja powiem tak:
W polsce potrzeba dobrego, liberalnego programu, który podnisie polską gospodarkę z dna. Nie wierzmy kaczorom. Obiecując i dając nie da sie naprawić państwa. Żelazna Lady to najlepszy przykład.

Megarion

El Presidente
http://www.kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=24&x=20

Czyli tak jak (prawie) chciałem - PiS. No, ale nachodząc na "człowieka z charakterem"
biggrin.gif
.

Mogło być gorzej, ale niektóre pytania, heh, trochę z tymi podatkami nie byłem pewny.
biggrin.gif

Przynajmniej wiem, że mam niezbyt skrajne poglądy prawicowe
biggrin.gif
.
I tak o tym wiedziałem.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Chyba tutaj troche mylicie, lewica i prawica nie są tu rozlokowania lewo-prawo tylko góra-dół i z tego co widze dużo tu mamy socjalistów
tongue.gif
a Ja najbardziej liberalny
biggrin.gif

Zaś lewo-prawo to Neutralność światopoglądowa i Tradycyjne Wartości
QUOTE Prawica, mniam
Jest Ci bliżej do lewicy
smile.gif

QUOTE Przynajmniej nie jestem socjalistą...
Bardziej socjalistką niż liberałką(?)
cool.gif

Kacperex

KacŚpioszek
Mój wynik

Yeah od zawsze marzyłem o UW
smile.gif

Powiem, więcej jest to spełnienie moich marzeń ^^
A tak na serio to nie można brać takich rzeczy na poważnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom