Wasze Poglądy Polityczne

Status
Zamknięty.
E

eMzi

Guest
A ja jestem neutralny
tongue.gif
. Zieloni 2004 rządzą!
tongue.gif
Meine wynik.
W sumie to mi pasuje taki wynik, lepsze to niż Samoobrona. Sądzę, że miałbym trochę inny wynik gdybym wiedział co to jest PIT i CIT, ale whatever... Zieloni mi pasują ;D
A najbardziej spodobał mi się punkt:
QUOTE Zlegalizować miękkie narkotyki
Yeah, yeah, zaznaczajcie ten punkt
biggrin.gif

Jedi

Caporegime
VIP
Dobry pomysł z tym Quizem, można się dowiedziec czegoś o sobie, bo w sumie to tak naprawde nie wiele osób wie jakie dana partia ma zamiary
tongue.gif
Mi troche najechało na Lepperową partię, chodz samoobrony nie lubię bo uwarzam że tam są same matoły (ale to moje zdanie) ale głownie znaczek jest na SLD tak w 90%
mój wynik : http://www.kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=22&x=26

pozdro

Kan

Member
Nawet się nie dziwię wynikowi (lewa dolwa połowa). Od dawna wiedziałem że moje poglądy społeczno polityczne kierowały się gdzieś na granice socjalizmu i anarchizmu... Trochę dziwna mieszanka sam musze przyznać
tongue.gif
Chyba jestem po prostu zwolennikiem Utopijnego systemu. I tak patrzę że stoję sobie w towarzystwie Nelsona Mandeli, Dalai Lamy i Gandiego (nie. nie chodzi tu o tego GaNdiego
tongue.gif
). Lubię te osobistości i uważam je za wielkich ludzi. Więc test jest całkiem wiarygodny.

Siegheiler88

Member
Tak za bardzo podobnie to nam jednak nie wyszło...
Ja głosowałem na konserwatystów - dokładnie tych samych co UPR tylko pod nazwa Platforma Janusza Korwin-Mikke
Warto zauważyć, że wszyscy którzy głosowali na Zielonych, APPRacja, SLD Socjaldemokracje, UP, Samoobrone, są jak by nie patrzeć bydłem, lub chca być jak bydło traktowani.
I mnie to zupełnie nie przeszkadza, jednak chce miec benzyne za 2zł, lekarza bez kolejki, wysoki poziom bezpieczeństwa, prawo do broni, nie chce płacic swojej wypłaty na ZUS i innych nierobów, na górników, na ludzi którzy żerują na pracy innych.

I tak wyglada róznica - ja chce byc traktowany jak człowiek - robic co zechcę dopuki nie przekraczam prawa, gdy je przekrocze byc sprawiedliwie osadzony i nawet skazany na karę smierci. Bo wiem, że sobie poradze i uczciwie swoje zycie przezyje.

Natomiast jak ktos chce, bądz lubi być traktowany jak niedorozwiniete dziecko pardzo prosze - nich placi za stanie w kolejkach u lekarza, za swoja edukacje, za publiczna telewizje, za żywnośc, za leki, za wątpliwe bezpieczenstwo, za emeruytury, za renty. Państwo sie nim zaopiekuje, skoro sam nie umie.
Ale niech mnie do tego nie zmusza...

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Chciałbym wiedzieć o co chodzi w przypadkach
QUOTE za swoja edukacje
Podręczniki, ćwiczenia, długopisy, itd. maja byc rozdawane za darmo?

QUOTE za żywnośc, za leki
Mają być rozdawane za darmo?

QUOTE za emeruytury, za renty
Rozumiem, że chodzi Ci o cudze renty.

QUOTE są jak by nie patrzeć bydłem, lub chca być jak bydło traktowani.
Lub sa leniwi, co też nie jest w wypadku polityki godne pochwały.

Siegheiler88

Member
QUOTE QUOTE
za swoja edukacje

Podręczniki, ćwiczenia, długopisy, itd. maja byc rozdawane za darmo?
Alez oczywiście, że nie....
Obecnie edukacje jest "bezpłatna" - czyli placimy za nią wszyscy.
Bo wedłog bydła i innej rogacizny tak nauczymy sie lepiej(to takie oczywiste, bo wiadomo, że sie lepiej nauczymy w szkole gdzie uczy pani anglistka która ma magistra z biologi, niz na profesjonalny i na dodatek tańszych kursach specjalistycznych, co nie?)

QUOTE QUOTE
za żywnośc, za leki

Mają być rozdawane za darmo?
Ma być z nich sciągniety VAT, akcyza i co tam nasze cudowne demokartyczne rządy wymysliły.
Ja chce wache za mniej niz 2 zł...
Chce chleb ponizej złotówki...
Na wiekszośći produktów ponad 1/5 ceny idzie na tych zlodzieji w rządzie!!

QUOTE QUOTE
są jak by nie patrzeć bydłem, lub chca być jak bydło traktowani.

Lub sa leniwi, co też nie jest w wypadku polityki godne pochwały.
I mnie to zupelnie nie przeszkadza.
Jak chca niech maja.
Ale ja sobie sam poradzę, bez bandy zlodzieji moich pieniedzy...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom