Walki Zakonne

Status
Zamknięty.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Panowie, termin mi nie pasował (innym na pewno też) ale żeby tylko z jedną osobą robić walki? Jak sama nazwa wskazuje, to ma być walka, a nie jednoosobowy spacerek. W końcu to wy trochę powinniście się do nas dostosować, a nie my do was.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Rangiz.. Termin nie pasował.. Trzeba było napisać ;]. Ew. moglibyśmy przełożyć.. Zrobiliśmy dla jednej osoby.. Przy następnej walce, poczekamy aż zgłosi się więcej osób..

Słuchajcie, słuchajcie drodzy zakonnicy! W tym tygodniu walki zakonne się nie odbędą. Spowodowane jest to zamieszaniem w zakonie. Odszedł nasz mistrz. Poczekamy aż zostanie wybrany nowy, oraz komtur. Póki co, walk nie będzie.
Dziękuję za wyrozumiałość..

Kyroge

Member
Mistrza mamy, więc można się zgłaszać?
Jakby co, to się zgłaszam.

Spokojnie. Jak walki będą zaplanowane, AS na pewno da znać. - PL

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Dobrze.. O ile zgłoszą się co najmniej 2 osoby, walki się odbędą.. Dziś godzina 20:00. Kyroge, nie pisz drugiego posta, będę pamiętał że się zgłosiłaś..

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ehh... no nie wiem czy mnie kumple nie wyciągnął z domu. Ale jak będę na gg to oczywiście walić drzwiami i oknami.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Bojan się nie zgłosił więc pozostała dwójka walczyła i oto ich wyniki:
Kyroge - 6/10
Rangiz - 6/10
Po dogrywce:
Kyroge- 7/10
Rangiz- 6/10

Kyroge dostaje 3 pkt
Rangiz dostaje 2 pkt

1. Bojan 7.pkt
2. Elrath: 3 pkt.
2. Rangiz: 3 pkt.
2. Kyroge - 3 pkt

Ta walka była zacięta :D . Gratulacje !

Mnie usuńcie z rankingu - ED
Prosisz, masz :p

Akasemis

Member
Witam wszystkich zakonników !
Informuję was, że dzisiaj o godzinie 20:00 rozpoczną się walki, wszystkich serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału.

Broother

Member
Jeszcze nie byłem i się zgłaszam (choć jestem giermkiem ;) ). Jeśli mnie nie będzie, to coś mi wypadło, ale wątpie.

PS: A jakby się ktoś czepiał dlaczego nie oddałem pracy, kórą mam napisać, to moja odpowiedź - jestem na wakacjach i nie chce mi się za bardzo myśleć.

Przed dołączeniem do Zakonu czytałeś Vademecum i zdajesz sobie sprawę, że i tak musisz po tygodniu aktywności ją oddać. Ze względu na wakacje oczywiście Ci to trochę odpuszczę, ale nie licz na to, że po walce awansujesz. - PL

Napiszę jak tylko będę mógł, czyli już za kilka dni. Wracam do domu i dopiero po jakimś czasie może gdzieś pojadę, więc czas będę miał. Teraz nie chce mi się nad tym siedzieć. Mi nie chodzi o awans, tylko chcę się sprawdzić :p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ostatnim razem nie mogłem wziąć udziału w walce, za co przepraszam, nie mogłem nawet powiadomić o swojej nieobecności.
Dzisiaj jednak powinienem być :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Przydałoby się podgonić Bojana :). Ale będzie ciężko, pamięć nie ta. Będę na 99%.

Kyroge

Member
Jak Wam nie będę przeszkadzać to też się zgłaszam :D Będę na 100%

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No to tak. Zgłosili się tylko Rangiz i Bojan
Rangiz: 8/10
Bojan: 10/10
Gratuluję obydwóm uczestnikom ;].

Ranking niech ktoś wklei bo nie mam czasu teraz ;]

Phantom Lord

Active Member
Bojan dostaje 3 punkty, Rangiz dostaje 2 punkty. Gratuluję wszystkim uczestnikom.

1. Bojan 10.pkt
2. Rangiz: 5 pkt.
3. Kyroge - 3 pkt

Broother

Member
Oj, sorry że mnie nie było. Zapomniałem o tym na śmierć. Nie pamiętam dokładnie co robiłem, ale coś co mnie zajęło. Następnym razem gdy się zgłoszę, będę na pewno. Jescze raz sorry...

Kyroge

Member
O kurna, też przepraszam, zupełnie zapomniałam :( Następnym razem będę... Jeszcze raz bardzo przepraszam.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Dobra, jutro walki odbędą się o godzinie 20:00. Zapraszam wszystkich chętnych do zgłaszania się :). Jednak tym razem liczę że pojawi się więcej osób :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja niczego nie obiecuję, bo jutro mam imprezke. Ale jak będę na gg to oczywiście zwerbować mnie.

Ja się zgłaszam chociaż pewnie i tak mam nikłe szanse na wygranie bo dawno nie grałem w Gothica

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom