No skoro w Niemczech ma wyjść 2 Października. Tuż przed premiera mają wypuścić demko gry, z tego co się zorientowałem. Oczywiście trochę Was przystopuje z tym wychwalaniem mroczności. Gra będzie kolorowa, multum barw w lesie (jak zresztą widać było na wcześniejszych filmikach). Ale trzeba przyznać, że powoli im się udaje połączyć żywe barwy z mniej stonowanymi. Bo pamiętać należy, że prawie połowę gry mamy spędzić łażąc po podziemiach. Tak samo nocne życie na wyspie prezentuje się ciekawie. Na tym wideo po prostu mamy przedsmak tego jak będzie wyglądała dżungla w ciemnościach. Zwróćcie uwagę, że bohater trzyma pochodnię, a to moim zdaniem plus. Sugeruje, że przez niektóre odstępy leśne bez własnego światła nie przejdziemy. Mam nadzieję, że tak pozostanie i nie spieprzą jak w niektórych grach, że noc, która powinna być ciemna wyglądała jak wieczorową porą.
CYTAT
Po prostu wydaje mi się sztuczna, jest to moje zdanie i nie obchodzi mnie co myślą o nim inni.
Czyli jak jesteś w błędzie, to też nie obchodzi Cię zdanie innych?
Redakcja serwisu
Risen Info dokonała tłumaczenia rozmowy, fakt, że nie z oryginału, tylko z innego tłumaczenia ale moim zdaniem zachowany został prawidłowy sens wypowiedzi. Co z niej się dowiadujemy o Philu? Że jest strażnikiem obozu rebeliantów oraz może zostać naszym nauczycielem. Zobaczcie sami w jakich umiejętnościach. co nieco też dowiadujemy się na temat życia samych buntowników oraz moją ciekawość wzbudzili chłopi pracujący na bagnach. Ciekawe czego tam szukają.
Przeczytajcie sami:
http://risen.info.pl/news.php?readmore=152