Potrzebuje pomocy gdyż jak chce zabrać Vatrasa już na statek to do niego nie można zagadać gdyż ciągle mówi że jestem mordercą i zeszłem ze ścieżki równowagi
Jak wracasz z polowania na smoki on gada ze zabijałeś i plądrowaleś i ty musisz odpowiedzieć ze nie wiedziałeś co robisz a nie żeby spadał bo wtedy nie będzie się odzywać
NAwet jak użyjesz tej odpowiedzi co napisano wyżej to nic nie da. Vatras pod koniec 5 rozdziału przy porcie znów nas zaczepi i powie że nie chce mieć z nami nic wspólnego,
W tej odpowiedzi sam powątpiewasz w jej trafność, tak więc wygląda to tak jakbyś sam powątpiewał w to co piszesz, a co oznacza nie masz pewnej wiedzy w tym zakresie i warto to sprawdzić w praktyce.
Hm, a może spróbuj zebrać ekipę bez Vatrasa i popłynąć? Wydaje mi się, że będzie on później na statku, aczkolwiek na 100% pewny nie jestem. Jak mówię, spróbuj, nic nie stracisz.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.