Uwagi Szkolne

Status
Zamknięty.

Bor@

Member
No właśnie. Jakie najśmieszniejsze uwagi mają wasze klasy? Piszcie!

U mnie najlepsza to:

Sebastian P., Paweł B., Łukasz K. i Adam S. w wolny poniedziałek weszli oknem o godz. 17:00 bez pozwolenia do szkoły, twierdząc iż przyszli skorzystać z sali komputerowej. Na nic zdały się prośby sprzątaczki która złapała ich na gorącym uczynku. Uczniowie chcieli uciec drogą powrotną (czyli oknem
smile.gif
). Dopiero interwencja dyrektora szkoły dała pozytywny rezultat.

albo...

Paweł B. wszedł do szkolnego sklepiku oznajmiając, iż sprzedawane tam artykuły nie nadają się do spożycia

(krzyknąłem wtedy że sprzedają tam gówno <drogo było>. niestety, nie zauważyłem że za mną stoi jedna z szanownych pań nauczycielek)

Archimonde

Member
Jeśli chodzi o uwagi moje u moich kumpli to:

"Mateusz Z.(ja) usiłuje wybić okno kredą"

"Mateusz Z., Mateusz G. i Kamil Ś biorą do buzi papier, żują go i lepia z niego kulki po czym rzucają nimi w określone przedmioty. (ostatnio rzucaliśmy w portret Brzechwy na polaku
biggrin.gif
)

"Mateusz Z. wącha pieprz i kicha całą lekcję na lekcji matematyki" - lol, widać że matematyczka nie musi umieć pisać.
tongue.gif

"Mateusz Z i Mateusz G. słuchają muzyki z odtwarzacza MP3 podczas lekcji"

"Mateusz Z. wyszedł podczas lekcji mówiąc, tu cytuję "idę na laski!""

Mój kumpel zafascynowany działem "Uczniowie vs. Nauczyciele" z CD-Action wykorzystał kilka bekowych sytuacji i dostał uwagę.

"Mateusz G. po kichnięciu nauczycielki krzyknął, tu cytuję "żeby ci ryja nie urwało!""

Pozdrawiam.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja pamiętam taką jedną, jak mój kumpel huśtał się na krześle i się wywrucił do tyłu. Babka od religii zobaczyła go na podłodze i napisała uwagę:

"Łukasz turla się na podłodze podczas lekcji religii."
biggrin.gif

Albo kumpel miał podać drugiemu jego zeszyt i mu rzucił

"Dariusz rzuca na lekcji PO zeszytem i zaśmieca wypadającymi z niego kartkami podłogę."

Co z tego że zeszyt sie prawie rozwalił. Kolesia od PO interesowały kartki
biggrin.gif

Lord Viqux

Member
Ja miałem uwagę tego typu:

"Robert nie nosi dzienniczka do szkoły i zachowuje sie krzykliwie."

Ale są tez lepsze teksty nauczycieli, tylko ze nie w dzienniku. Mam namyśli sytuację, gdy moja kumpela napyskowała nauczycielce. Ta była tak wzburzona, że wrzasnęła:

"Milcz jak do mnie mówisz!"

gdy cała klasa to usłyszała, wycie smiechu zagłuszyło ją do reszty, więc dalej nic nie słyszelismy. Ale takie sytuacje są naprawde beczne
biggrin.gif

saviol

Member
U mnie to było cos takiego:

Qumpel sobie podśpiewywał na lekcjach (wszystkich) az trafiliśmy na zdenerwowaną facetkę od muzyki która wpisała mu uwagę "Paweł K. śpiewa na lekcji ..... muzyki(przedmiot)"

"Tomek M. wrzucił do kosza coś grającego" - wrzucił taką grajke z pocztówek i facet musiał ją z śmietnika wygrzebywać
biggrin.gif

"Tomek M. mimo uwag nauczyciela nie chce oddać telefonu którym całą lekcje się bawił, tłumaczą się że już nie będzie bo go połkną"

'Damian F. wpuścił do klasy szczura" - była to zwykła mała mysz którą się koty bawią :|

Jedi

Caporegime
VIP
Ja miełem fajne...
tongue.gif

Michał. L (ja) zamówił pizzę na lekcję, i mimo interwencji nauczyciela, zjadł ją z kolegami:p

do było do zeszytu:

Michał L dziwnie i nerwowo rusza nogami, proszę bardziej kontrolowac syna (katecheze)

Syn na lekcji Religii wyja mapę i udając nią Karabin maszynowy strzela do nauczyciela, natomist koło L siedzi karol.L i ciska we mnie kredą kiedy nie widzę...
(katecheza oczywiście
tongue.gif
)

Syn wciąga jakieś dziwne prochy na lekcji (mowa tu o tabace:p)

Dostalem uwage za gadanie :
Michał L rozmawia na lekcji matematki...
po czym wstałem by wyjaśnić i dostałem drugie -10 i uwagę...
Michal L po uwagach nauczyciela chodzi po klasie
tongue.gif

Narałoro to tyle ale jak sobie cus przypomnę to napisze...

Pozdro

AHA jeszcze jedno QUOTE (-55 pkt. i brakuje już mi strony w zeszyciku uwag) heh, spokojny jesteś Kushi, ja mam -342 i naganne
tongue.gif
(głownie za waxy - 153 godziny nieusprawiedliwione
tongue.gif
)

Gelo

Member
ja uwag już nie napiszę bo mi tu saviol wszytkie ukradł (chodzi ze mną do klasy)
dry.gif
dry.gif
. ale nauczycielka walnęła dobry tekst "pisałam list do twojej matki żeby ojciec przyszedł?!"
biggrin.gif
biggrin.gif
albo Dawid Ch. wydaje dziwne odgłosy na lekcji

Kushi

Weteran
Weteran
Ja nie zachowuje się źle, więc uwag wiele nie mam (-55 pkt. i brakuje już mi strony w zeszyciku uwag). Jedyne śmieśniejszejsze to:

"Śpiewa na lekcji"

"Gra w karty na lekcji"

"Mimo upomnień gra w karty na lekcji" to było po tamtej

A grałem w Magica
biggrin.gif

"Uczeń rozmawia na lekcji, rzuca kostkami i krzyczy"

Graliśmy w D&D na niemieckim
biggrin.gif

"Robi zdjęcia na lekcji"

tongue.gif
, robiłem zdjęcia koleżankom, a właściwie ich... oczom
biggrin.gif

Cisu

Member
To ja dam parę, ale nie wszsytkie są o mnie:

"Bartek Ch. na pytanie dlaczego rzucił papierowym samolocikiem, odpowiedział cytuję "No po to, żeby sobie polatał""
tongue.gif

"Ariel P. rzuca po klasie papierowymi samolocikami, poczym biega z nimi i do nich rozmawia"
biggrin.gif

"Mateusz W. (ja) na lekcji matematyki kopie nauczycielke pod stołem" (OMG ja bym jej 3m drągiem nie dotknął a co dopiero swoją własną nogą! Miałbym ją narażać na uschnięcie?! (nogę)
tongue.gif

To chyba tyle, jak mi się coś przypomni to zrobię edita.

Em.50

Member
Tomek G. zachowuje się jak zwierzątko . Krzyczy , biega po klasie i bije koleżanki po głowie .

Maciej Ś. (Ja^^) Po raz trzeci pobił Tomka G.
laugh.gif
.

Hubert P. zdepnął na lekcji puszkę po Mirindzie .

Damian K. pyskuje do nauczyciela i nie pracuje na lekcji .

Tomek G. przeklina do nauczyciela i rzuca grabiami na lekcji w-f (skok w dal) .
Cytat :
-"Grams zagrab debilu , nie widzisz , że skaczą" - Nauczyciel
-"Weź wypier$%#^& sam se ku&%$ zagrab pedale" - Grams
laugh.gif

Dark Shadows

Active Member
Jakoś nigdy nie miałem do tego pamięci. Ale coś tam pamiętam:

1. " Wojtek S, Mateusz P i Jacek S podpalają kartki papieru na lekcji religi. "
biggrin.gif

2. " Wyszedł z klasy usprawiedliwiając się tekstem, że "idzie zapalić" " - i faktycznie to zrobił.
cool.gif

3. " Ignoruje mnie całą lekcje. Po zwróceniu uwagi mówi, że zacznie, uważać, gdy skończą mu się piosenki w odtwarzaczu."
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

No to tyle pamiętam. Coś jak sobie przypomnę to dodam.

Pozdrawiam.

Jay_Kay

Magister vitae
Temat chyba niedawno był... Ale co tam, napiszę moje
biggrin.gif
:

"Jarosław J. (Ja
tongue.gif
) umyślnie podczas skoku kolegi podstawia grabie na skoczni. Bezczelnie twierdzi, że zrobił to przypadkowo i odmawia wzięcia grabi mówiąc: "E tam". Naraża na niebezpieczeństwo siebie i innych."

Jak się wybił z belki to trochę odsunąłem ^^ .

I jeszcze jedna z mojej klasy:

"Uczeń kopie koleżankę i wyzywa ją od Żydówek i masonów."

To nie moje
tongue.gif
.
Pozdrawiam.

donricardo

Member
W mojej klasie tez sie pare śmiesznych trafiło:

"Dawid W ciska w kolegę kartoflem na lekcji religi"
znalazł go przypadkiem na podłodze

"Na uwagę nauczyciela (jeszcze jedno słowo i wyjdziesz z klasy) uczen Ryszard C bezczelnie odpowiada (słowo) "
to moja
cool.gif

"Uczeń Dawid W opuszcza lekcję chemii,poczym wraca po 15min z reklamówką wypełnioną batonami i napojami w puszkach"

a teraz najlepsza:
"Andrzej H na lekcji języka angielskiego otwarcie pyta czy może zapalić papierosa przy otwartym oknie,po mojej odmowie wychodzi z klasy mówiąc,tu cytuję wal się suko ide do kibla"

Pozdro

O$kar

Member
No to jedziem...
biggrin.gif

-Uczeń Oskar W. wraz z kolegami zamyka pierwszo klasiste w szafce uczniowskiej.

-Uczeń Oskar W. wyskakuje z toalety ryzkujac życie swoje i innych.

-Spiewa hymn socjalistyczneych republik radzieckich na lekcji muzyki.

-Uczeń Oskar W. szykanuje kolezanki w damskiej toalecie.
blink.gif

Blair

Członek #RN
VIP
Oto moje uwagi :

"Kamil ( bo tak mam na imie ) bawi się pianinem " - hmmmm jak się można bawić pianinem -3pkt

"Uczeń w sklepiku szkolnym powiedział wulgarne słowo , cytuje "wypierdalaj"

"Inforumjac go o ocenie niedostatecznej na półrocze z matematyki oznajmił że ma to w dupie "

"Kamil wyrzucił 5 kwiatków przez okno , spytany przez dyrektora dlaczego to zrobił powiedział ze niepodobały mu się owe rośliny " - prawdziwy powód chcialem już pójść do domu , ale pani mnie nie zwolniła więc wyrzuciłem kwiatki ...

"Wyszedł zr teren szkoły w celu zapalenia papierosa , zapytany po co wyszedł za teren szkoły powiedział że opalali szkło "

"Kamil na lekcji religii zwyzywał siostre uczącą tego przedmiotu od "wysłanników Beliara" - możecie mi nie wierzyć ale tak naprawde byłp
biggrin.gif
biggrin.gif

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE "Kamil na lekcji religii zwyzywał siostre uczącą tego przedmiotu od "wysłanników Beliara" - możecie mi nie wierzyć ale tak naprawde byłp

laugh.gif
laugh.gif
dobre xD
laugh.gif
laugh.gif

Co do moich uwag

Wsypała mi ją pani od polaka : "Porażająco głupi"
biggrin.gif

I ta sama lekcja : "Karol, zamiast zająć sie językiem polskim, przepisuje erotyczny wiersz"
biggrin.gif
xD ^^

A co do innych

"cała klasa wyszła przez okno"
tongue.gif

No to tyle śmieszznych;]

Grour

Member
Dobra to ja też coś dodam:

"Łukasz S. k**wi na lekcji"

"Uczeń Tomasz P. wyrzucił plecak kolegi przez okno mówiąc, cytuje 'jeżeli kocha to wróci'"

"Uczeń Bartosz K. miast rozwiązywać zadania czyta pismo erotyczne o nazwie 'Adam'"

zefir bs

New Member
moj qmpe dostal fajna nagane

"Mikolaj N wyzucil smietnik przez zamkniete okno i trafil nim przechodzaca osobe" zdenerwowal sie ze 1 dostal
tongue.gif

"Mikolaj N i Michal Z(ja) rzucaja petardami w psa nauczyciela od j. niemieckiego" nie wiedzielismy ze tam stal
biggrin.gif

"Rafal W pluje z rurki w nauczyciela, nie reaguje na polecenia" nie tylko on plul
biggrin.gif

darkrider

Debile
Moja jedna dobra i śmieszna którą zapamiętałem :

Jakub W. (ja) strzela z gumek od skarpetek w koleżanki
biggrin.gif

Efremz

Member
I tacy ludzie mają byc przyszłością tego kraju. Zero jakiegokolwiek szacunku dla starszych osób... jakoś u mnie takie zachowanie było nie do pomyślenia. Tjaaa rzeczywiście możecie byc z siebie dumni i zadowoleni, ale dla mnie to zwykłe chamstwo i prostactwo...

Ehh... Efremz. Dobra, jesteś dobrym, starym, jak najbardziej zasługującym na szacunek userem g.up, ale nie musisz pisać offtopów ;P To co napisałeś teraz jest nie na temat, czyli jest nieregulaminowe. I Tobie mam warny dawać :> ? Wybacz no... Czegoś się wymaga :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom