Ulubiony Zapach

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Zastanawiałem sie jaki kto ma ulubiony zapach ;) . mój ulubiony to spaghetti.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ja z kolei uwielbiam zapach skoszonej trawy, o poranku ;d

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja uwielbiam zapach lasu, gdy jeszcze jest rosa.

E

Electric_Dragon

Guest
Zapach drewna, gdy człowiek siedzi cały dzień i piłą motorową/wyrzynarką/płatnicą obrabia belki drewniane i stoi po kolana w trocinach. Przyjemnie drażni nozdrza

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A ja lubi zapach benzyny, ale takiej przepalonej z kosiarki/skutera/piły motorowej. skoszona trawa też daje niezły aromat.
Ale najlepszy zapach, to zapach świąt Bożego Narodzenia w domu. Nie da go się opisać...

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Zdecydowanie las .. i to taki iglasty ... sosnowy ... ten zapach iście kocham i takie tam.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Zdecydowanie zapach unoszący się w powietrzu po deszczu : ). Uwielbiam to.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Zapach Świąt Bożego Narodzenia...
I lasu

mogget

forumowy obibok
VIP
mmmm zapach mrozu... (wiem jak to brzmi ale jest taki specyficzny zapach o zmroku podczsa zimy albo w ogóle kiedy jest chłodno.... ) oraz tak jak koledzy wspomnieli las :p

szczurek

Menda serowa
Weteran
Kawa... Nie pijam ale świeżo zmieloną mogę wąchać i wąchać :D

Phantom Lord

Active Member
CYTAT(Rangiz @ 03-10-2008, 19:09) index.php?act=findpost&pid=197985
Ale najlepszy zapach, to zapach świąt Bożego Narodzenia w domu. Nie da go się opisać...

Dokładnie... Zapach nie do opisania, atmosfera nie do opisania... Już mi zaczyna moich dziecięcych lat brakować :DNo i ja jeszcze lubię zapach herbaty. W ogóle lubię herbatę.

Poza tym oczywiście lubię wiele innych zapachów, jak zapach lasu, wiosny, benzyny, żywicy i wiele innych.

Kushi

Weteran
Weteran
Ah, aż mnie się przypomniała taka książka Kinga; "Christine", tam mieliśmy pięknie podane jaki jest najlepszy zapach na świecie ;).
A moim zdaniem najlepszy zapach? Cóż, trudno powiedzieć, ale chyba podobnie jak mogget, "zapach" mrozu. Przyjemnie drażni nozdrza.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Zdecydowanie benzyna :D
Drugi zapach jaki mi się podoba to zapach świeżego chleba, na ławce pod oknem piekarni bym mógł całą noc siedzieć :]

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Najlepszy jest zapach pór roku... Różnie się dzieje pada, potem słońce i nigdy nie wiadomo czy to już wiosna czy lato... Pewnego dnia wychodzisz i czujesz w powietrzu zmianę... inny zapach, kojarzący się z przeszłością, niepowtarzalny i charakterystyczny. Zapach lata, wiosny czy zimy, wyjątkowe są tylko raz do roku potem się do nich przyzwyczajamy i nie czujemy ich...

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Z Morgahardem zgodzić się muszę. Ale z tego wszystkiego wyróżniają się zapach mokrego zboża późnym latem. Mmmm...

Ale fakt - zapach wiosny jest wspaniały. Zmieszana śmierć z życiem. I jesienią też, choć zupełnie inaczej. Wiosną czuć błoto zmieszane ze świeżością, zbutwiałe rośliny z nowokiełkującymi - jesienią czuć jeszcze ostatnie tchnienia lata, razem ze martwiejącym światem.

Jedynie zima taka jakaś bezzapachowa =]

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Po dłuższym namyśleniu benzyna pachnie ładniej niż spaghetti.

Dzyl

El Principe
Pizza....Mój ulubiony zapaszek xD Aż chce sie jeść.
Zapach świąt bożego narodzenia jak juz ktos powiedział nie do opisania.Mądre słowa.
Lubie też zapach wiosny :D

Do góry Bottom