Bezapelacyjnie najsilniejszym smokiem w GD jest smok lodowy (Przynajmniej mi sprawił więcej trudności niż pozostałe smoki) No i daje najwięcej ex-pa. A poza tym fajnie wygląda zwłaszcza skrzydła. Zresztą ten smok sam gada do nas "Wszystkie żywioły mają moc dawania i odbierania życia, ale tylko woda, która stała się twarda jak skała, stanie się słupem soli na którym życie jest niemożliwe" (Czy jakoś tak
)
: Nie Mar 06, 2005 7:09 pm
Bezapelacyjnie najsilniejszym smokiem w GD jest smok lodowy (Przynajmniej mi sprawił więcej trudności niż pozostałe smoki) No i daje najwięcej ex-pa. A poza tym fajnie wygląda zwłaszcza skrzydła. Zresztą ten smok sam gada do nas "Wszystkie żywioły mają moc dawania i odbierania życia, ale tylko woda, która stała się twarda jak skała, stanie się słupem soli na którym życie jest niemożliwe" (Czy jakoś tak )
: Nie Mar 06, 2005 7:09 pm
Bezapelacyjnie najsilniejszym smokiem w GD jest smok lodowy (Przynajmniej mi sprawił więcej trudności niż pozostałe smoki) No i daje najwięcej ex-pa. A poza tym fajnie wygląda zwłaszcza skrzydła. Zresztą ten smok sam gada do nas "Wszystkie żywioły mają moc dawania i odbierania życia, ale tylko woda, która stała się twarda jak skała, stanie się słupem soli na którym życie jest niemożliwe" (Czy jakoś tak )