Ulubione Miejsce W Gothic 2

Dzyl

El Principe
Jakie jest wasze ulubione miejsce w gothic 2 ?
Moje to gospoda pod "Martwą Harpią" mozna sie tam napić rożnego rodzaju alkocholu,dać czasem w morde wieśniakom i oczywiscie przespac sie tam Ale lubialem tez siedziec w tawernie na farmie onara.Lubiałem dac w morde dla sylvia i bulka B)

bezimienny95

New Member
heh... ja wole TO miejsce (nie, nie burdel) czyli jaskinie czarnego trolla (szczególnie tak pod wieczór) jak się pracuje u Bospera. Taką mine robi jak mu daje skórę...

a oprócz to:

pub w portowej
targ
farma Onara
jakieś polany (zbieram ziółka tak o se)
i takie inne.

kingkudi

New Member
1)Knajpa u Caragona (fajna atmosfera)
2)Tawerna u Orlana (odludzie i spokój)
3)Farma Akila (ładna panorama na okolice)

Bartazar123

Member
Mi osobiście najbardziej podobało się w Khorinis ;p zawsze można było gdzieś się powłóczyć to do knajpy to na targowisko czy po prostu napić się piwa na placu wisielców albo zapalić troszkę bagiennego ziela :D. Tu misja i tam, a jak mi się już znudziło to zawsze można było poskakać po dachach czy murkach. Chociaż na farmie Onara też było całkiem fajnie :D

raflas

New Member
Górnicza dolina tha best ;] wracają wspomnienia z jedynki, szczególnie jak się gra pierwszy raz w GII, niezapomniane wrażenia. :D Pozdrawiam, raflas.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
heh... moje ulubione miejsce to chyba ta jaskinia obok wykopalisk, tam gdzie jest skarb. długie, mroczne korytarze.
Naprawde można sobie tam pójść i posiedzieć.

lukki16

New Member
Ja lubię Klasztor

A ja lubię dawać warny, ale masz szansę się ogarnąć i zacząć pisać dłuższe posty, bo nie będzie wesoło. - Feo

barlogo

Member
dlamnie lubie takie miejsce nie wiem gdzie to jest bo nie mniałem wtedy mapy i nie moglem zobaczyć ale jest tam ładny lasek i jest tam trup co ma fajne zwoje ładny widok na khorinis więze xardasa na morze albo ocean nie wiem czy to morze czy ocean ładnie tam grzyby można zbierać ale fajne miejsce także jest na plaży albo jezeli sie udasz na wyspe tam plaża też extra pozdro B)

tomek123456

New Member
1. Farma Onara - Bo można dać w dziób innym :)
2. Te tereny pustynnne w Jarkendarze.
3. Obóz piratów

maciekdb1994

New Member
1. Dzicz w górniczej dolinie (klimat jeszcze lepszy niż w jedynce)
2. Klasztor (fajna muzyczka, ciekawa atmosfera, lubię czytać książki w gothicu, a jest obszerna biblioteka)
3. Południe Jarkendaru (ładne miejsce)
4. Ostatnia komnata świątyni Adanosa (muzyka najlepsza w grze)
5. Naturalna część dworu Irdorath, czyli to, co przed przepaścią (potężni wrogowie, czasem 4 elity na raz)

wikosboss

New Member
Ja lubię farmę onara bo ładne bagna i to miejsce gdzie jest troll taka piramida schodkowa i jest tam jaskinia i skarb tylko kilofa znaleźć nie mogę

Wieta

Member
Hmmm ... Jeżeli chodzi o mnie to lubię czasami chadzać po tajemniczych lasach za Khorinis ... ^^ Często można tam znaleźć wiele ciekawych rzeczy..., no i oczywiście chodzących ożywieńców :p

quaresma173

New Member
CYTAT(Wieta @ 01-11-2008, 12:56) index.php?act=findpost&pid=200492
Hmmm ... Jeżeli chodzi o mnie to lubię czasami chadzać po tajemniczych lasach za Khorinis ... ^^ Często można tam znaleźć wiele ciekawych rzeczy..., no i oczywiście chodzących ożywieńców :p

U mnie to samo co tam /\/\/\/\/\ Tylko tam się nie nudzę bo wiem że za chwilę może na mnie naskoczyć jakiś potwór :rolleyes:

wisnia

Member
Ja tam lubie miasto portowe, czesto robie ram rozróby szkielety, golemy itp. xD

AVE Zwulik

New Member
Ja natomiast lubię:
1. Podziemia Klasztoru
2. Świątynię Adanosa (Tę w obozie bandytów, zarąbisty chórek jest w 3 komnatach Adanosa)
3. Obóz Piratów
4. Dwór Irdorath
5. Kanion w Dolinie Budowniczych, można się wdrapać i wpaść na gniazdo pełzaczy)

Subdigitals

New Member
Górnicza dolina zdecydowanie :p A to jak wbiegasz w środek obozu orków, każdy się na ciebie rzuca a ty uciekasz, bezcenne! :D

Sarevok1120

Member
a moja to wieża Dextera ponieważ:
1.Świetne widoki
2.można się powygłupiac
3.dobre miejsce na główną kwatere fotel,skrzynia,łużko,kominek itp
4.kopalnia za rogiem (jak się nudzi)
5.dużo potworów na około

bartek97

New Member
Ja najbardziej lubię:

1. Obóz Dragomira