Ulubione Miejsce W Gothic 2

ga21

New Member
ja mam ich kilka ogolnie lubie kazde miejsce gdzie jest bezpiecznie i mozna sie za darmo wyspac. Najlepsze miejsca to :
-laweczka Regisa w Khorinis noca :)
- gospoda Orlana niestety w mojej grze wszyscy sa dead poszukiwacz byl :angry: i pokazal im gdzie raki zimuja
- latarnia Jacka
- farma Akila
- statek palkow

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
wieża dextera, kanały w korinis, podziemia klasztoru, tam taki koło farmy onara grobowiec, górniacza dolina tam gdzie keidyś cavalron miał chatę, obóz piratów i obóz bandytów ale tam gdzie tom siedział te okolice, latarnia

kaczka

Dziedzictwo Leader
Ja tam osobiście wszędzie lubie łazić, ale najbardziej lubie kupować sobie w kij pochodni, iść w jakieś ciemne miejsce i se rozświetlać.Ja juz tam mam od malego dziecka że lubie np jak w nocy samochody na parkingu stoją to fajnie wyglada jak sa wszystkie światla ich zapalone. :D

sabaton

New Member
Ja to najbardziej lubię:
1. Klasztor-lubię magów : )
2-Dwór Irdorath- Jak dla mnie Najmroczniejsze miejsce w całym G2 co bardzo mi się podoba
3- Górnicza Dolina- Smoki, Pełno orków i wracają wspomnienia z G1

Nie odkopuj tak starych tematów, bo następnym razem będzie warn!

Binek7

Member
Zdecydowanie i niepodważalnie dla mnie najlepszy jest port. Lubie wpatrywac się w horyzont, szczególnie gdy nie istniała jeszcze 3 cz gry. Myślałem o innych krainach i różnorakich stworach.

Kamil96p

Member
Ja przeważnie lubię pójść sobie wieczorkiem do jakiejś tawerny, karczmy . Lubię tawernę Orlana ponieważ jest położona z dala od miasta i wogóle panuje tam fajna atmosfera. Najbardziej lubię jednak obóz piratów w którym to mógłbym przesiadywać całymi dniami, panuje tam cudowny klimat i do tego jeszcze ta muzyka...Dzielnica portowa także ma w sobie to coś, zawsze się tam coś dzieje, można pohandlować, posiedzieć w jakiejś knajpie i wypić piwo. Czasami nawet siedzenie w nocy przy jakimś ognisku nieopodal lasu może być ciekawe

Do góry Bottom