Ulubiona Drużyna

Garrick

Member
Witam Was :) Chcialbym sie dowiedziec czy macie jakies swoje ulubione druzyny piłkarskie??
Jeśli chodzi o mnie to sprawa wyglada nastepujaco: Kiedy bylem malym chlopcem i wszystko bylo proste :p itd moja ulubiona druzyna byl Manchaster Utd :) Pozniej kiedy juz doroslem, przestalem ich lubic i jakos przerzucilem sie na Arsenal.
Teraz jednak znow sie zlozylo, ze najbardziej odpowiada mi gra Manchasteru :D (widac ze mlodziencze fascynacje w koncu i tak biora gore :p )
Jednak tak naprawde moja ukochana druzyna jest Nasza Reprezentacja :) :)

A jakie sa Wasze ulubione kluby badz reprezy?? :)

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm, ja od mistrzoswt świata 2002, keidy to Kahn świetnie bronił (poza finałem), wręcz kapitalnie, zacząłem BARDZO lubić Niemców, a co za tym idzie i też Bayern Munchen w ktorym grał ów bramkach. DO teraz im Kibicuje, lubie ich bardzo.

doctor

Wariat
Weteran
hmm...

moja ulubiona druzyna jest Arsenal taaa to jest druzyna :) :) i tyle w sumie :D :D
Barca jest lipa wg mnie... Real gra do dupy...
Niemieckiej ligi nieznosze... moze jeszcze troche lubie Liverpool ehh tam jest dudek szkoda ze grzeje.., ;P

a z reprezy lubie oczywiscie POLAKOW no... i Francuzow ... Włosi tez obleca ale jak byl final obstawialem Francje ;P

Jay_Kay

Magister vitae
Popatrzcie na moja sygnaturkę, a wszystko będzie jasne.
Manchester United. Tam gra mój ulubiony piłkarz (też w sygnaturce :D). Kibicuję im od 2000 r., kiedy zacząłem mieć jakie takie pojęcie o piłce. Wierzę, że w tym sezonie powrócą na szczyt. Sezon rozpoczęli znakomicie.

Megarion

El Presidente
Oczywiście Jagiellonia Białystok (Słońce nadchodzi ze Wschodu!) i Promień Mońki! :D
Oczywiście wynikają te sympatie z miejsca zamieszkania, ale cóż, nie widzę w tym nic złego.

Co do swiatowej piłki to żaden zespół mnie szczególnie nie interesuje ;)

zaitsev

Member
Jeśli chodzi o klub to oczywiscie LEGIA WARSZAWA !!!! bo lubie ich od dziecka, źle nie graja a mieszkam blisko stolicy (12km) to wiadomo ;p jesli chodzi o zagraniczne to od dziecka lubilem Barcelone tak samo z reprezentacjami od dziecka lubilem Holandie i Brazylie i oczywiscie Poland bo jestem patriota az za bardzo ;p ale nawet jesli niechodzi o sport

szczurek

Menda serowa
Weteran
Arka Gdynia !! ( Meg sorry za wygrane baraże ^_^ )
Od kilku lat chodze na kzdy mecz i jest mi z tym dobrze, bo gdyby nie to ze w PZPN sama korupcja to Arka nie miała by takich problemow w lidze, bo grają bardzo ładnie.
Z zagranicznych Men U - nie pamietam od kiedy, od zawsze chyba. Dorwalem sie kiedys do FIFy 2001 jak wyszła, zagralem tą drużyną i ich polubiłem. Teraz mi tak zostało :)
Reprezentacja tez rlz !!

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Polskie kluby mnie nie interesują. Pamiętam gdy jeszcze byłem mały uwielbiałem Real Madrit. Aż do pewnego czasu. Poznałem wtedy Manchester United i cały czas byłem za nimi. W końcu polubiałem Barcelonę, i to ten klub był moim ulubionym. Tak było roczek, aż w końńcu znowu polubioałem Manchester. Aż tak do dziś :p . Grają wyśmienicie, Rooney waraca do formy a reszta piłkarzy już dostała olśnienia :p .

Z reprezentacji bardzo polubiłem Anglię, Brazylię i oczywiście polskę. Anglia teraz nie gra rewelacyjnie jednak są dobrzy. Brazylia jest zdecydowanie najlepsza, a Polska... Wygrała z Portugalią. Są dobrzy.

Pozdrawiam AS.

Kacperex

KacŚpioszek
Oczywiście Czerwone Diabły ;P
Grają wspaniałą piłke, super zawodnicy i stadion. Oprawa podczas meczów genialna. Drużyna marzeń.
Najlepsza drużyna świata, lecz ostatnio idzie im różnie z tymi pucharami.
No i oczywiście Brazylia, genialna piłka, super zawodnicy. Ich gra zapiera dech w piersiach fantastyczne zagrania, bramki itd. To wszytsko składa się na to, że uwielbiam patrzeć jak grają.

Ulotnymc

Member
Moją ulubioną drużyną piłkarską jest Chelsea, z Drogbą i Shevchenką to jest niepokonana drużyna Drogba w tym sezonie normalnie czaruje skutecznością. Nie wiem jak wyglądał by świat bez Chelsea no i najważniejszą rzeczą jest to, że jest to najleprza drużyna w swojej grupie. Drużyna której najbardziej nie lubie to Liverpool no i nie przepadam także za FC Barceloną nie mogę się doczekać jak niby wielka Barca znowu dostaje baty :D:D dla mnie ten klub jest przereklamowany wystarczy, ze nie ma Eto a Ronaldinho jest bez formy i ta drużyna jest bez szans, za to Chelsea tu sprawa ma się trochę inaczej :p Murinho ma w rezerwie kilku znakomitych piłkarzy którzy bez problemu mogą zastąpić graczy z pierwszego składu np. Nie ma Cecha i Cudicciniego ale jest w bramce Hilarho który jak narazie wywiązuje się z obowiązków i broni tak jak przystało bronić w wielkim klubie jakim jest Chelsea

E

eMzi

Guest
No przede wszystkim Łódzki Widzew (My, kibice Łodzi, wódka nam nie szkodzi! Za Łódź, za RTS pójdziemy aż po życia kres!). Mój miejscowy klub, w końcu w Ekstraklasie (i daje radę), czyli w należnym nam miejscu. Legia tylko fartem wygrała, w rewanżu wam dokopiemy (polegnie Legia, polegnie).
Z zagranicznych klubów to jestem wiernym kibicem Manchesteru United. Kibicuję im mniej więcej od '98 roku i od tamtego czasu zawsze jestem z nimi. Obecny sezon rozpoczęli wspaniale (25 pkt w lidze, komplet punktów w LM) i mam nadzieję, że w końcu odbiorą Chelsea mistrzostwo Anglii. Myślę, że na zimę uda się sprowadzić Hargreavesa i Huntelaara, a wtedy będziemy mieć już skład kompletny
Glory, glory Man United!

Do góry Bottom