Miałem ostatnio takie przykre wydarzenie w moim mieście, poszedłem do sklepu z moimi kolegami była godzina 21, wychodzimy ze sklepu, ja wyszedłem nic, to pewnie przez mój wygląd ale najpierw wychodzi mój pierwszy kolega i pijany dres popchnął go ręką w plecy, kolega zignorował, i poszedł dalej. Kiedy wychodził drugi kolega dres odczekał chwile i kopnął go w plecy, no i sie zaczęło moich dwóch kumpli zaczęło coś z tym sie pijanym szamotać a do mnie podleciał drugi i coś do mnie fikał kiedy popchnął mnie na barierkę już miałem mu oddać bo mnie tak wkurzył ale miedzy nas wleciała jedna z dziewczyn która z nimi była i zaczęła sie na niego drzeć wykorzystując to, my z kolegami uciekliśmy, bo ten pijany nie był w stanie nawet nas gonić. Teraz myślę że dobrze zrobiliśmy bo z tymi dwoma byśmy sobie spokojnie poradzili ale w sklepie z którego wychodziliśmy było jeszcze trzech ich kumpli. Czy u was w miastach też trzeba sie pilnować o takiej godzinie jak 21? Czy mieliście podobne przypadki? Co myślicie o tym zezwierzęceniu ludzkich obyczajów i jaki macie pomysł żeby to zwalczyć?
Z wyrazami szacunku. Godfather
Z wyrazami szacunku. Godfather