To Już Jest Koniec

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
W życiu kazdego człowieka przychodzi moment w którym dochodzimy do wniosku, że wszystko co sie zaczyna ma i swój koniec,. Z dniem dzisiejszym oficjalnie portal Gothic UP zostanie zamkniety i zniknie z sieci. Przykro nam jednak nie ma juz czasu i sił na prowadzenie portalu tak jak kiedyś. Życzymy powodzenia....

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
szkoda... a portal i forum tak się pięknie rozwijało :(

ps. hehehehe specjalnie tak napisałem :) Jako pierwszy obczaiłem newsa :p :p :p

POZDRO

RobsonAjax

Member
Spójrz na stronę z newsami, rozwiń najnowszy i przeczytaj wszystko :lol: .

Ale powiem szczerze, że dałem się nabrać ;) .

Pozdro.

halek

Member
Oj ja też :). Jak zobaczyłem newsa zawał serca od razu. Później rozwinąłęm i.. uff jaka ulga :D.

Lord Sado

Member
Jejciu... ale żem się strachną!!!!! A co to dzisiaj już Prima Aprilis? Jak tak, to może jakiś mod mi zdejmnie warna :pP. ALe naprawe już się tak przestraszyłem, że chej!

Dark Shadows

Active Member
Hehe Kacperex nie rób nam tak znowu. :p :p

Moja pierwsza reakcja taka sama jak całej reszty. A, że jadłem obiad to aż mi stanęło w gardle. :D

Pozdro.

G

Gray_Fox

Guest
Pamiętam że kiedyś już coś podobnego tutaj odwalili (a może nei (pzdr jodeł) tu? :p) Wtedy to dałem się nabrać dziś już nie :D.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No no jak teraz Kacpi czytałem twój post (newsa nie zauważyłem) to o mało zawału nie dostałem! Myślałem gdzie ja się teraz będe błąkał.. No ale dobrze że tylko żartujesz.. Następnym razem postaraj sie zrobić coś innego, bo mógłbyś stracić kilku użytkowników :p (tj. umarliby na zawał :])

Pozdro : P

Laska

Active Member
OMFG.... :blink: Nie ma człowieka przez parę dni, a tu jakieś głupie żarty :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom