QUOTE (cavalorn @ 20-05-2005, 13:26) Nie będe już zakładał nowego temat bo to bezsensu dlatego napisze tutaj, mianowicie mam duży problem ze skillowaniem shieldinga;(;(nie wiem jak to powiedzieć ale chyba nie umiem skillować shieldinga bo zdjołem z siebie wszystko i założyłem najgorszą tarcze i Knifa (2 atak chyba) i zacząłem walczyć z trollem, w trybie obronnym (czyli tą tarczą) i nic,troll mnie atakuje i nic mi nie rośnie, niech ktoś mi powie prosze co źle robie...i niech ktoś mi wytłumaczy jak skillować shieldinga, plzzzz...
Po pierwsze - podczas skilowania z potworami powineneś założyć całe eq, ale tarcza powinna być lepsza, niż zbroja
Po drugie - podczas skilowania z dwoam trollami musisz zadawać blood hit co 30 sec. ponieważ w innym wypadku włącza sie blokada skilli i nie rosną, aż do zdania blood hita
Po trzecie, radze znaleźć sobie sorca z minimum 22 lvl i skilować zadając blood hity zsummonowanemu ghuolwi a samemu odbierać ataki na tarcze przez dwa trolle
Ja obecnie do skilowania używam monka i do sheildingu używam 3-4 trolli i musze w ten sposób zadawać blood hit monkowi co chwile
Po czwarte - jeżeli jesteś sorckiem lub druidem skilowanie nie ma sensu - lepiej rób runy i podwyższaj magic lvl