Boshe, nie znoszę tej gry po prostu mnie dobija... druga klasa liceum, a moi kumple tylko Tibia to Tibia tamto, odechciało mi się grać, grafika beznadziejna, jedynym plusem jest grywalność. Moi kumple na Danubii siedzą... bić ich!
z oceną zgodze się z Arcane'm - ja mam 30 lvl i gram na trimerze - mój nick to Pucior - wciągnęło mnie to na maxa i nie mam zamiaru odpuścić - a na dowód tego, że jestem uzależniony, dodam, że już zbieram kase na Pacca
Otóż to- w Tibie nie opłaca się grać bez Premium Account. Dopiero bowiem po wykupieniu tegoż uzyskijemy dostęp do najlepszych lokacji, przeciwników, przedmiotów oraz czarów. Swojego czasu grałem (na Xanterze) i osiągnąłem 7 lvl. Z Rooka nie wyszlem, gdyz stwierdzilem ze gra bez Pacca nie ma sensu :x
Ja nie lubię Tibi i nie chce jej lubić. Ma beznadziejną grafikę :x , tylko tyle, że wciąga. U mnie w klasie prawie wszyscy chłopacy o Tibi, a tylko ja i jeden felek gramy w Gothica.
Może grafika w tibi to nie to samo co Doom 3 ale bardzo grywalna .
Ja sobie pogrywam i mam 17 lev paladynem jestem na Harmoni.
Gram w tibie bo nie mam w co bo NK jeszcze nie ma.
A tak pozatym pomyślcie że to takie guwno ale kolesie zarabiaja duże pieniadze na tym
Hmmm... Sądze, ze podanie świata byłoby ewentualnym samarytaninom BARDZO pomocne (tak tak, wiem że można to sprawdzić na tibia.com, jednak autor powinien podać nazwe serwa)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.