QUOTE(Wismerin120 @ 23-12-2006, 08:26) [snapback]130808[/snapback]
Dlatego rodzice powinni się interesować w co grają ich dzieci, najbardziej poddatni robią bardzo głupie rzeczy, a ten gośc był pewnie już ogromnym maniakiem tibi. Do takiego stanu nie polecam się doporowadzić...
Coraz bardziej denerwuje mnie gdy ktos tak mowi. A czemu nie przyczepiaja sie do ludzi ktorzy jeszcze bardziej maniacza WoWa czy chodziaz by CSa tam sie tylko zabija?? To ze wlasnie chlopak dopeowadzil do takiej sytuacji przy grze w tibi nie znaczy ze nie zrobil by tego grajac w pasjansa.
A jesli chodzi o sama gre to gram od 1,5 roku (z przerwami po 2 -3 miechy). Gra jest dobra ale dla osob ktorym nie zalezy strasznie na grafice czy oprawie muzycznej. Jest to gra dla posiadaczy slabszych sprzetow czy osob ktore maja sentyment do takich gier z taka grafika. Fakt faktem niema muzyki ani dobrej grafiki, to w takim razie czemu tyle osob w to gra? Ponieważ jest bardzo grywalna, ale jest tez az za bardzo wciagajaca wiec jezeli latwo wam sie wciagnac w jakas gre to nie polecam bo bedziecie jak zombi
Wyścig szczurów po prostu.
Wiesz zalezy dla kogo wyscig szczurow ja gram od takiego czasu a niemialem nawet postaci z 60+ levelem (mialem 6 postaci) poniewaz gram dla przyjemnosci, zeby pograc z kumplami czy poprostu zabic nude. A jezeli chcesz mozesz i bawic sie w takie rzeczy zeby tylko byc najlepszym ale to zalezy od osoby przeciez nikt niekaze ci tego zrobic.
Teraz wiem, że ta gra nie ma nic do zaoferowania oprócz bicia potworków i zdobywania kolejnych poziomów doświadczenia.
No to widac ze duzo nie wiesz, gra ma wiele elementow RPG chociaz by explorer society quest czy postman.
A co do mojej aktualnej postaci:
Nick: Jozik Dearmon
Świat: Refugia (non-pvp)
Profesja: Knight
Lv: 30