Tylko powiedzcie kto ma go założyć to zrobione.Ja moge sie składać.W poprzedniej odsłonie thiela założycielem byłem ja.Powiedzcie tylko kto ma założyć!
ja moge zbierać na założenie klanu zażądcą klanu byłem raz tylko i to w małym więc ktoś by musiał sie tym zająć (ja bym mógł byc co najwyżej skarbnikiem klanowym) z trudem podjąłem decyzje o zbieraniu forsy bo to kupa roboty więc kto chce odrodzenia klanu MSN ten niech wpłaca do mnie
JEŚLI CHCECIE odrodzenia klanu msn na thielu to WPŁACAJCIE do mnie a nie piszcie co macie
można zrobic głosowanie kto ma być zarządcą(jak ktos nei chce żeby być przywódcą to niech pisze) mój głos to: Lord Chudy
bede edytował tego posta czekam na głosy
Lord Chudy-3
Snake-0[/u]
Niestety, znowu zmieniają serwer, o nowym thielu nie wszyscy wiedzieli, a już znowu thiela nie ma, mam nadzieje, że nie trzeba się będzie przenosić na Vallheru, lub inne
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.