[Thiel]Klon bulko

Status
Zamknięty.

zaitsev

Member
Klon thiela zrobiony przez bulko jest jakis dziwny zarejestrowalem sie ale jak loguje sie wpisuje wszystko dobrze to nawet nic sie nie wlaczy tylko odrazu sesja zakonczona. Co z tym zrobic??

A

Anonymous

Guest
U mnie jest tak samo.Kiedyś może wchodziłem ale sam wygląd gry i jego parszywe wykonanie i kiepskie przeróbki szybko mnie zniechęciły.Ta gra to Shit i nie ma sensu nawet sie rejestrować.

Thiel to był naprawde dobry mmorpg,lepszy od vallheru.To było genialne dzieło

Snake

Member
Thiel to był naprawde dobry mmorpg,lepszy od vallheru.To było genialne dzieło[/quote]

Swięta prawda, Thiel to było cos...to nieustanne czekanie na reset, Zakon Smoka, ach to były czasy...A co do tej kopii, no jest rzeczywiście totalny niewypał.

bobek_666

sex beast
Weteran
Tak, zgadzam sie gra jest kiepska...a co do Thiela oto screeny, które zapowiadają nadejście nowej ery. Bedzie bosko!

tutaj podaje link: www.gamec.kg.net.pl/thiel/

Link dostałem od Gameca, a więc jest to sprawdzone źródło...

Snake

Member
OMG zapowiada sie świetnie! To bedzie prawdziwe arcydzieło... Ciekawe kiedy bedzie gotowe, mimi, że wyszło ostatnio wiele clonów Vallheru, to żden nie może dorównac Thielowi, szczególnie ten, o którym mowa...

GaNdi

Weteran
Weteran
Widzę tu fanatyków, hehe...Na pewno powstanie Krawa Droga...To był dopiero Klan...Mieliśmy wszystkich najlepszych
biggrin.gif

zaitsev

Member
Thiel powrocil wiec sadze ze ten temat powinien zostac zamkniety i tak w gre bulko i jego kumpli nikt juz grac nie bedzie:)

THIEL RULEZ!!!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom