Klon thiela zrobiony przez bulko jest jakis dziwny zarejestrowalem sie ale jak loguje sie wpisuje wszystko dobrze to nawet nic sie nie wlaczy tylko odrazu sesja zakonczona. Co z tym zrobic??
U mnie jest tak samo.Kiedyś może wchodziłem ale sam wygląd gry i jego parszywe wykonanie i kiepskie przeróbki szybko mnie zniechęciły.Ta gra to Shit i nie ma sensu nawet sie rejestrować.
Thiel to był naprawde dobry mmorpg,lepszy od vallheru.To było genialne dzieło
Thiel to był naprawde dobry mmorpg,lepszy od vallheru.To było genialne dzieło[/quote]
Swięta prawda, Thiel to było cos...to nieustanne czekanie na reset, Zakon Smoka, ach to były czasy...A co do tej kopii, no jest rzeczywiście totalny niewypał.
OMG zapowiada sie świetnie! To bedzie prawdziwe arcydzieło... Ciekawe kiedy bedzie gotowe, mimi, że wyszło ostatnio wiele clonów Vallheru, to żden nie może dorównac Thielowi, szczególnie ten, o którym mowa...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.