Stary, to nie jest nowa gra. Ja już ją dawno miałem, ale fajna. Zagłosowałem na Tak, ale niezbyt rewelacyjna. Chodzisz jakimś gostkiem i zabijasz kosmitów, a jak znajdziesz jakiś ludzi to musisz sprawdzić zy to człowiek czy kosmita. :?
Sam nie grałem, ale podobno niezła jest. I co się czepiasz, że nie za nowa? Że to niby 2 lata temu wyszła? Facet, to nie oznacza, że gra się nie nadaje tutaj. Wiesz, można pisać nawet o Lemmingach, a i tak znajdzie się wielu zwolenników.
Ja gralem w nia jakies 2 lata temu a ze byla po angielsku to dlugo w nia nnir pogralem bo nie wiedzialem za bardzo occo chodzi. ALe ogolnie calkiem calkiem dobra jak na tamte czasy.
No gra jest według mnie dobra, ale nie rewelacja! Grałem w nią nie dawno jakieś pół miesiąca temu, ale przeszedłem chyba połowe gry, a potem mi się grać nie chciało! Takiego typu gry Akcji to nie dla mnie! Lubie gry akcji, ale ta mi się dość szybko znudziła!
sam w gre nie grałem ale oglądałem film o tym samym tytule jest świetny - :roll: czy to to samo -jakiś wirus po mału tworzy idealną kopię swojego nosiciela by potem opanować cały organizm i potem robiły sie takie budynie z psów i ludzi czy to ta gra?
Ja grałem w tą gre średnio mi się podobała najbardziej wkurzało mnie że w zawsze określonym miejscu się twoi koleżkowie zmieniali mimo że przed 3 min spawdziłeś ich krew. Również widziałem film o tym samym tytule jest ekstra najlepsze jest to że niewiadomo czy ktoś jest normalny czy powoli się mutuje :twisted:
Grałem grałem grałem, gra jest pro. Klimat, zniszczone bazy, ciemność, zmasakrowane ciała ludzi, co jakiś czas jakiś wybuch ... ufff można się przestraszyć grając w nocy z słuchawkami na uszach hehe. Sama gra ma ciekawą fabułę i jest dobrze zrobiona.
mi sie gra bardzo podobała ale mam pytanie może ktos z was przeszedł to niech mi powie jakie było zakońcenie bo mi sie wyłaczała jak miał sie zacząc filmik obrazujący smierc ostatniego bossa
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.