The Bstu - Witamy Na Gothic Up

Który utwór z płyty podoba Ci się najbardziej?

• Total voters
    0

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W piosence zostało powiedziane wprost :trollface:

Mnie tez powiedzieli wprost w kawałku moderatorzy. Na początku mnie to zdenerwowało, dziś dynda koło jajek i się grzeje.
Twórcom też można zarzucić wiele. Łącznie z idiotycznym prawem poczucia do osądzania innych ale po co :)
Mamy wolność wypowiedzi Elle, a że akurat tak chcieli przekazać swoje zdanie to ich wybór. Jeśli uważasz, że narusza to twoje dobra zgłoś sprawę do sądu :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Mnie tez powiedzieli wprost w kawałku moderatorzy. Na początku mnie to zdenerwowało, dziś dynda koło jajek i się grzeje.
Mamy wolność wypowiedzi Elle, a że akurat tak chcieli przekazać swoje zdanie to ich wybór. Jeśli uważasz, że narusza to twoje dobra zgłoś sprawę do sądu :)

Indeed. Ewentualnie jak się nie podoba to... :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bojan nie spinaj się bo za te głupie gadki dostaniesz...na dwa baty. Po co ten prowokujący ton. Ogarnij czerep.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
dla wiadomości obywatela w zielonym piosenka "Musisz lizać d*pę" znana niektórym jako diss na Elessara powstała długo, długo wcześniej, więc nie jest to wyciąganie sprawy teraz. i generalnie odstawianie cyrku z jej powodu to jest jakaś parodia

a poza tym po przesłuchaniu wszystkich utworów muszę przyznać że najbardziej mnie wkręca ostatni, bracia K. naprawdę świetnie się spisali.

Kacperex

KacŚpioszek
Piękna sprawa Panowie. Wiele utworów jest robione z dystansem. Podoba mi się wasza kreatywność i ogromna chęć tworzenia. Jeśli chodzi o ulubiony kawałek, to na razie trudno mi się zdecydować. Wszak wasza twórczość miażdży. Ciesze się, że mogę być jednym z pierwszych waszych fanów na tym globie. Niedługo będziecie sławni. PEACE :]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fakt. Brawa należą się za wytrwałość. W końcu prace nad płyta toczyły się długo :)

no i kierva na okładce jestem XD

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran

Dla mnie najwłaściwsza postawa. Spinanie d*py jest dla frajerów. Toż to tylko żarty.

Vendetta

Deathproof
VIP
Żeby było aktualnie wystarczy zamienić Elessara na Biafrę :p

Aha :) http://www.youtube.com/watch?v=TIJait3FAps

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
dla wiadomości obywatela w zielonym[...]

A do kogo to jest skierowane? Bo jak do Ela, to on jest jasno niebieski, z zielonych zaś ja no i obywatelka jedna... Jeżeli to do mnie- strzał kulą w płot, gdyż nie czepiałem się niczego. Jeżeli zaś nie do mnie, to pokiełbasiły ci się kolorki.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Biaf trzeba zdawać sobie sprawę z tego, ze płyta tworzyła się w dość długim czasie i tematy jakie poruszała są troszkę przedawnione ;)

Kacperex

KacŚpioszek
Toż to tylko twórczość niezależna, młodych i kreatywnych twórców ;). Nie ma, co się spinać. Trochę dystansu do siebie ludziska.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Żeby było aktualnie wystarczy zamienić Elessara na Biafrę

Jakbyś cokolwiek kumał, to wiedziałbyś, że nie musiałem nikomu w d*pę włazić i tak jest dalej. Ale oczywiście, twoja sprawa co tam sobie knujesz w łebku.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A do kogo to jest skierowane? Bo jak do Ela, to on jest jasno niebieski, z zielonych zaś ja no i obywatelka jedna... Jeżeli to do mnie- strzał kulą w płot, gdyż nie czepiałem się niczego. Jeżeli zaś nie do mnie, to pokiełbasiły ci się kolorki.
Dragowi raczej chodziło o zielonych czytaj niezorientowanych w temacie ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
OJ tam. jakbyś na gorąco coś o sobie nieprzychylnego zobaczył, a wręcz wulgarnego też by ci puściły nerwy. Dziś się z tego śmieje.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
A nie zauważyłem że jest niebieski, mea culpa; oczywiście o niego chodziło, a swoją pomyłkę zwalę na zmęczenie materiału ;)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
^^ Ja tam się cieszę że temat ma już 2 stronę postów ^^

Posłuchajcie rady Kacperexa i wyciągnijcie sobie z tyłka kije.

Kacperex

KacŚpioszek
Drago - przeca ty nie znasz kolorów ^^ Niach, niach, niach...

Do góry Bottom