W piosence zostało powiedziane wprost :trollface:Jak ktoś ma coś do mojej osoby to niech powie mi to wprost, a nie w taki sposób.
W piosence zostało powiedziane wprost :trollface:Jak ktoś ma coś do mojej osoby to niech powie mi to wprost, a nie w taki sposób.
W piosence zostało powiedziane wprost :trollface:
Mnie tez powiedzieli wprost w kawałku moderatorzy. Na początku mnie to zdenerwowało, dziś dynda koło jajek i się grzeje.
Mamy wolność wypowiedzi Elle, a że akurat tak chcieli przekazać swoje zdanie to ich wybór. Jeśli uważasz, że narusza to twoje dobra zgłoś sprawę do sądu
Mnie tez powiedzieli wprost w kawałku moderatorzy. Na początku mnie to zdenerwowało, dziś dynda koło jajek i się grzeje.
dla wiadomości obywatela w zielonym[...]
Żeby było aktualnie wystarczy zamienić Elessara na Biafrę
Dragowi raczej chodziło o zielonych czytaj niezorientowanych w temacieA do kogo to jest skierowane? Bo jak do Ela, to on jest jasno niebieski, z zielonych zaś ja no i obywatelka jedna... Jeżeli to do mnie- strzał kulą w płot, gdyż nie czepiałem się niczego. Jeżeli zaś nie do mnie, to pokiełbasiły ci się kolorki.
Dragowi raczej chodziło o zielonych czytaj niezorientowanych w temacie
A nie zauważyłem że jest niebieski, mea culpa; oczywiście o niego chodziło, a swoją pomyłkę zwalę na zmęczenie materiałuA do kogo to jest skierowane? Bo jak do Ela, to on jest jasno niebieski, z zielonych zaś ja no i obywatelka jedna... Jeżeli to do mnie- strzał kulą w płot, gdyż nie czepiałem się niczego. Jeżeli zaś nie do mnie, to pokiełbasiły ci się kolorki.