[telewizja] Ulubione KanaŁy W Tv

Everon_92

Member
A więc:
Jeśli chodzi o kanały z dekodera to:
HBO,HBO2,HBO comedy-wiadomo w miarę nowe filmy.
Discovery,Discovery Science,Discovery Civilisation,itp,itd-zarypiste programy naukowe,nieraz widowiskowe,nieraz pouczające.
TVN turbo-fajny kanał o brykach,zawsze fajnie chociaż popatrzeć :(
MTV,Viva-głównie dla muzy,ale obejrzeć Pimp my ride,Sweet 16,czy Penetratorów też lubię. :p
Niestety te kanały mam w salonie u siebie oglądam niestety przeważnie tylko:
TVN-głównie,nieraz nawet spoko filmy puszczą,jako takie seriale(kryminalne),programy typu "You Can Dance"
Polsat-rzadziej,raczej tylko dla Prision Break,czasem jakiegoś Mega Hita obejrze po raz 47 :p

Franklin

Member
Niewiele tego :
Wszelkie Discovery,
1, 2, Polsat, TVN
No to wszystko :p. Ogólnie mało oglądam telewizji i nie interesują mnie pop gwiazdy, czy durne reality show.

Dzyl

El Principe
Ja oglądam Polsat i czasem TVP 1.Nie oglądam kanałów takich jak TVN,Polsat Sport itp ponieważ nie mam kablówki...
Ale na polsacie są nawet niezłe filmy i seriale.Choć wkurzają te dłuuuugiiiiiieeeeeeeeeeeeee reklamy...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Brak ulubionych kanałów....zaglądam wszędzie tam, gdzie moim zdaniem jest coś wartego uwagi.
Nie spędzam dużo czasu przed tv....w odwrotnej proporcjonalności do kompa

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Lubię TVP 1 z powodu wiadomości tam emitowanych, które ostatnio codziennie oglądam i z powodu filmów, których nie przerywają te denerwujące reklamy.
Swojego czasu jak miałem jeszcze kablówkę oglądałem Cartoon Netwoork ... bo tak! Każdy ma coś z dziecka, ja np. uwielbiałem Johnnego Bravo ;]
No i jeszcze Discovery Cvilisation..... bo duzo ciekawych rzeczy tam można się dowiedzieć ;]

Do góry Bottom