Sztuki Walki

Status
Zamknięty.

darth_bq

New Member
Hej czy jest ktos na forum, kto tak jak ja, pasjonuje sie sztukami walk??? Od 4 lat trenuje taekwon-do. Pamiętam mój pierwszy dzień. Zostałem niezle poturbowany przez "czerwone pasy". Od tego dnia minęło 4 lata i dziś sam mam czerwony pas
biggrin.gif
. Więc kontynuuje tradycję i znęcam sie niemiłosernie nad nowicjuszmi
tongue.gif
.

doctor

Wariat
Weteran
wow to zabrzmialo troszke sadystycznie ;P

ja niestety nic nie trenuje chociaz moze zaczne... jednak rozpoczne biegac na wiosne zeby zaczac z lepszym organizmem i cialem do treningow ;P

btw. jaka mam wybrac sztuke walki ?
chcialbym walczyc nie silowo ale techniczne... cos do czego nie potrzeba az tak duzej sily... cos "gietkiego" zebym mogl noge odchylis do tylu do gory i ja zlapac rekami ;D ktore wyciagne nad ramiona i zegne.. czaicie ?
biggrin.gif

wink.gif

no to co za sztuka walki ?

btw. taki temacik juz byl jakis czas temu
tongue.gif

Big Boss

Member
Jakbyś nie wiedział to temat o sztukach walki już był (opcja szukaj nie gryzie). Jak widać troche spamisz na forum, więc lepiej się opanuj, bo moderatorzy mogą cię "nagrodzić" ostrzeżonkiem

Co do sztuk walki to chętnie bym się na coś zapisał, lecz niemam czasu i mam troche inne zajęcia.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja może nie chodze na jakieś treningi i nie bije sie tam z kumplami, ale jeden z moich znajomych chodzi na Krev Mage i czasami pokazuje mi jakieś fajne sztuczki. Ta sztuka walki wymaga bardziej sprytu i wytrzymałości niż siły ;] Dlatego mi sie podoba.

ozi

Athlete
Weteran
Nie dawno był taki top, zamykam. Sorka ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom