Węże błotne są trudne? Ja tam zabiłem z pomocą łuku wszystkie, nawet nie używając uzdrawiaczy. Za to ogniste jaszczury to prawdziwa udręka, bez zamrażania strasznie trudno sobie z nimi poradzić.
Śniący jest cieniasem!!! w rzeczywistości wcale z nim nie walczymy, na początku zabijamy orkowych szamanów,później wyznawców opętanych, następnie demony (przebijając serca szamanów) i koniec, sniący staje sie historią
Weze blotne to straszne lamusy jak sie walczy w starciu, poniewaz sa strasznie powolne, a ogniste jaszczury to sa kozaki, bo sa bardzo szybkie i strasznie duzo demega zadaja.
Zdecydowanie ognisty jaszczur. Gdy ci chuchnie to zaczynasz "tańczyć" i w rezultacie giniesz bo on cie cały czas atakuje a odbiera bardzo dużo. Najłatwiej mają magowie bo mogą przyzwać golema a on jest niewrażliwy na ogień
Trudno wybrać bo ogólnie to wszystkie zwierzaki są słabe. Ogniste jaszczury generalne nic mi ngdy nie zrobły, bo zanim mne zaatakowały ginęły od moich strzał z łuku. Cieniostwory równierz a błotne węże też nie sprawiają problemów. Potrafię dobze je wymijać. Akle trolle czasami sprawiają mi problemy. Więc według mnie to trolle to takie najgorsze. :wink:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.