A czy w 6 rozdziale też się da? Bo ja przychodze do niego w 6 rozdziale a ten siedzi w kużni i mnie atakuje. W 5 rozdziale spróbuję użyć tej runy. A tak właściwie, w którym rozdziale można skopać Gomeza. I czy ktoś jeszcze oprócz Stone'a jest w więzieniu magnatów? Jeśli tak, to w którym rozdziale.
1. W więzieniu jest tylko Stone.
2. Gomeza da się zabić gdy tylko zdobędziesz runę teleportacji.
3. Powinno dać się w szóstym rozdziale. Skoro Cię atakuje to albo masz buga albo coś wcześniej skopałeś w Stone się na Ciebie "pogniewał".
Przedtem tylko prosiłem Stone'a o lepszą zbroję. On mówił tylko, że muszę się przysłużyć magnatom jeszcze bardziej czy coś. Ale w żadnym wypadku go nie biłem. On nawet nie siedzi w więzieniu.
Przedtem tylko prosiłem Stone'a o lepszą zbroję. On mówił tylko, że muszę się przysłużyć magnatom jeszcze bardziej czy coś. Ale w żadnym wypadku go nie biłem. On nawet nie siedzi w więzieniu.
Zaraz, po kolei. Wygląda na to, że prosiłeś go o zbroję gdy byłeś strażnikiem, a to zupełnie co innego.
W którymś tam rozdziale (bodaj w piątym) zdobywasz magiczną zbroję. Znajdujesz też runę teleportacji do zamku w SO. Używasz jej, wybijasz magnatów i idziesz do lochów, skąd uwalniasz Stone'a. Ten w ramach podziękowania może coś dla Ciebie zrobić. Mówisz mu, że chcesz aby ulepszył Twoją zbroję. Idziecie do kuźni i gotowe.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.