Stara Kopalnia

Status
Zamknięty.

legolasen

New Member
Mam problem, bo jednego pełzacza rozwalę, ale dwóch nie!! Jak mogę pokonać więcej niż 2 pełzaczy??

bez takich dużych napisów ... - dud

RobsonAjax

Member
Musisz mieć:
- wyższy poziom
- wykombinować lepszy pancerz (np. ciężki pancerz cienia)
- dobry miecz (skop Bullita w SO i będziesz miał przyzwoity)
- dodać umiejętności do walki bronią białą/miotającą
- siła też nie zaszkodzi

Nie odkrywczego...

Pozdrawiam.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ja na pełzacze zawsze chodziłem z morgensternem, można go kupić chociażby od kowala w obozie na bagnach i pancerzu cienia.
Spokojnie dawało radę, najgorzej jednak jest z królową.

Xingu

Member
hmmm... może wyciągaj po jednym pełzaczu łukiem czy innym ustrojstwem i po jednym zabijaj. Jak coś biegniesz do strażników przy bramie to chętnie pomogą. Jak się podrasujesz też nie zaszkodzi.

E

Electric_Dragon

Guest
Wczoraj przeszedłem ten quest więc mogę pomóc

CYTAT
Mam problem, bo jednego pełzacza rozwalę, ale dwóch nie!! Jak mogę pokonać więcej niż 2 pełzaczy??

Znaczy zdążysz tylko jednego zabić. Proszę o więcej informacji. Jaki miecz, jakie skille posiadasz. Koledzy Ci tu radzą, a nie znają nawet statystyk twojej postaci. Najogólniejszymi radami są: podniesieniu poziomu siły i co się z tym wiąże zdobyciem lepszego miecza. Wystarczy ci pierwszy poziom broni jednoręcznych by pokonać pełzaczy,

legolasen

New Member
CYTAT(Electric_Dragon @ 17-05-2008, 15:01) index.php?act=findpost&pid=182221
Wczoraj przeszedłem ten quest więc mogę pomóc

Znaczy zdążysz tylko jednego zabić. Proszę o więcej informacji. Jaki miecz, jakie skille posiadasz. Koledzy Ci tu radzą, a nie znają nawet statystyk twojej postaci. Najogólniejszymi radami są: podniesieniu poziomu siły i co się z tym wiąże zdobyciem lepszego miecza. Wystarczy ci pierwszy poziom broni jednoręcznych by pokonać pełzaczy,

To tak mam morgenstera (nie znam żadnych skrótów jak np.SO) Ciężki pancerz szkodnika, kościany łuk, 5% ataku mmieczem jednoręcznym, mistrz łuk (30%), wymagana siła na morgenstera i tyle samo zręczności, akrobatyka.

Doszedłem do takiego tunelu (chyba)ile jeszcze pełzaczy zostało??

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
CYTAT
Doszedłem do takiego tunelu (chyba)ile jeszcze pełzaczy zostało??

Jeżeli to ten tunel o którym myślę.. To o ile się nie mylę są tam 2 pełzacze, a na końcu królowa ; )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom