1.Jak oceniasz znajomość swojego systemu?
Średnio, na tyle że robie podstawowe rzeczy (instalacja, instalacja programów, podstawowe modyfinacje)
2.Co najczęściej robisz na swoim komputerze?
Granie w gry komputerowe
Przeglądanie internetu
Komunikacja ze znajomymi
Słuchanie muzyki
Oglądanie filmów
1.Jak oceniasz znajomość swojego systemu?
Dobrze. Potrafie sama modyfikować i kompilować soft na komputerze
2.Co najczęściej robisz na swoim komputerze?
Granie w gry komputerowe
Przeglądanie internetu
Komunikacja ze znajomymi
Tworzenie zaawansowanej grafiki (moze nie zaawansowanej, ale tworze) ;P
Sluchanie muzyki
Oglądanie filmów
1. Jak oceniasz znajomość swojego systemu? Średnio, na tyle że robie podstawowe rzeczy (instalacja, instalacja programów, podstawowe modyfikacje)
2. Co najczęściej robisz na swoim komputerze? Tworzenie zaawansowanej grafiki (wiadomo że nie zaawansowanej, ale chyba idzie mi dobrze xD)
Przeglądanie internetu
Komunikacja ze znajomymi
Granie w gry komputerowe
3. Posiadasz desktop czy laptop Jedno i drugie ^^
Btw. Temat do nabijania postów xD. Można zagłosować ale nie trzeba pisać. Ja tam robie to co inni ;p
Jak oceniasz znajomość swojego systemu?
Średnio, na tyle że robie podstawowe rzeczy (instalacja, instalacja programów, podstawowe modyfinacje).
Co najczęściej robisz na swoim komputerze?
Granie w gry komputerowe
Przeglądanie internetu
Komunikacja ze znajomymi
Pracuję
Nauka
Sluchanie muzyki
Oglądanie filmów
(brakuje mi opcji "Coś innego")
Jak oceniasz znajomość swojego systemu?
Średnio, na tyle że robie podstawowe rzeczy (instalacja, instalacja programów, podstawowe modyfinacje). Ubuntu <3
Co najczęściej robisz na swoim komputerze?
Wszystkie z wymienonych.
1.
Średnio, na tyle że robie podstawowe żeczy (instalacja, instalacja programów, podstawowe modyfinacje)
2.
-Przeglądanie internetu
-Słuchanie Muzyki
3.
Od wczoraj tak[laptop], ale to bardziej siostry laptop niż mój. Ona go chciała ;P.
1.Średnio, na tyle że robie podstawowe żeczy (instalacja, instalacja programów, podstawowe modyfinacje)
2.Slucham muzyki,gram w gry komputerowe,ogladam filmy,przegladam strony,komunikuje sie ze znajomymi.
3.Desktop.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.