Sny Tematyczne

Status
Zamknięty.

Ziomal_Tomal

Member
Nie pamiętam takich snów, ale jeden zapadł mi w pamięć, mianowicie chodzi o tekkena, kiedy dostawca dał mi do ręki płytkę z grą od razu zacząłem grać i wkuwać wszystkie możliwe kombinacje z gazet aby porządnie wymiatać moim Paulem, grałem gdzieś tak z 10 godzin i kiedy położyłem się spać, jak tylko zamknąłem oczy to zacząłem walkę jako paul, i jeżeli pomyślałem jakąś kombinacje paul ją wykonywał i przechodziłem przez przeciwników jak przez masło , problem w tym że walki się nie kończyły co chwilę musiałem walczyć z następnym przeciwnikiem, to było okropnie męczące.
Parę razy się budziłem ale i tak co zasypiałem powtórka z rozgrywki, wstałem zdechły jak pies.
laugh.gif

P.S. Osobę która założyła ten topic proszę o kontakt na gg 3228395

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE (Harves @ 27-07-2005, 10:27) Noo Ja miałem takie sny że ho ho ... O Gothicu że ciągle gonili mnie poszukiwacze , że orkowie napadli na Khorinis ... a ostatnio miałem taki sen 
ohmy.gif
niezwiązany z Gothiciem ... ale z prawdziwym życiem ... że do mojego miasteczka przyjechał do rodziny GRIGOR i że do mnie do chaty przyjechał Jodełko 
laugh.gif
i łaziliśmy wszędzie razem 
laugh.gif

hehe to fajne masz sny
biggrin.gif

a niedawno miałęm taki sden jak ty tylko że nie przyjechałeś ty do mnie ale Kacperex ... lool w neiktóych momentch do teraz się śmeije .... na dworcu siadł se na ziemi patrze a on se ze spodni wyciuągnął takieog małego kutasa ..... HAHAHA .... Później jak miał niejakiemu Piotro'wi wlać się obudziłęm .... przyjechał on po to żeby załatwić zmiane imienia cyz ta,m nazwiska.... niepamiętam
biggrin.gif

kiedyś miałem sen o renegade że ja z moimi kolegami w klasie byliśmy jak w renegade i strzelaliśmy do nauczycieli i ich rbótów ... zaczęło się od tego ze nauczyciele zabrały jakieś laski z mojej byłęj klasy [bo to o byłej klasie był sen
biggrin.gif
] to ja z kumplami się wkurzyliśmy , pogrupowaliśmy i rozwalialiśmy nauczycieli ... pewna babka od neimca zamieniła się w behemota ... jeden gosciu taki przygłupi palił się bo zapaliły go roboty a koło niego była ziura z benzyną i jeden kolega który się nie palił ... ten idiota wskoczył do tej benzyny i bam.... na końcu oczywiśei pokonajliśmy nauczycieli a ostatni znich wysadził kwałek szkoły ........ powiem dodatkowo że moja skoła ma kształt sześcioąta foremnego ... z taką dziurą w środku ... ale wtedy byłą jazda ... niezły sen miałedm
biggrin.gif

PS: aha zapomniałem powiedzieć że uwolniliśmy te dziewczyny na ostatnim pietrze były ... a końcowe walki odbywały się na dziedzincy szkoły ..... i tam były 1000 robotów
biggrin.gif

a powiem jescze że Renegade to gra fajna z broniami ...
tongue.gif
lool
biggrin.gif
dużo pwoiedziałem

OMG ^ _ ^ Ja i mały "ptak" buahaha fajne sny masz mi się ostatnio snia tylko takie że zarywam do Kasi takiej fajnej laski która ciąży mi na opisie GG
biggrin.gif

KING

Weteran
Weteran
Hmm tak miałem sen tematyczny i to własciwie był sen proroczy mianowicie śniło mi się ze moje konto na kalu zostało zhakowane i ktoś próbował wbić mi się podczas gry.....
Na drógi dzien podczas gry pojawiło się okienko ze ktoś chciał się zalogować na ten sam nik i chasło
mellow.gif
mellow.gif
Automatycznie wszedłem na stronke i zmieniłem chasło
biggrin.gif

Grour

Member
Ja miałem najgłupszy sen ze wszystkich. Walczyłem z Bezim nie wiem dlaczego ani po co, no a gdy go pokonalem
tongue.gif
sen się urwał. Sny bywają dziwne
dry.gif

Laska

Active Member
Dzisiaj w nocy miałem bardzo dziwny sen... Mianowiocie na samym początku szedłem w kierunku kopalni Silvestra, tylko, że tam gdzie jest przejście w "płocie", w moim śnie była brama. Kiedy ją otworzyłem zobaczyłem całe stado Pełzaczy (kilkanaście sztuk). Oczywiście zamknąłem bramę i zacząłem uciekać, ale dwa Pełzacze wyłamały bramę i zaczęły mnie gonić... Po kilku sekundach biegu znalazłem się w Khorinis i gdzieś na ulicy znalazłem (fanfary...) KARABIN MASZYNOWY!!!! Dwiema seriami rozwaliłem Pełzacze, rzuciłem spluwę na ziemię i wpadłem tam, gdzie powinien być Lord Hagen... Tylko, że układ pomieszczeń był jakiś inny i w sali tronowej nie było Hagena. Ostrożnie wyjrzałem do sąsiedniego pokoju i zobaczyłem tam dwóch Orków. Wtedy też postanowiłem się obudzić. A dlaczego? Bo z doświadczenia wiem, że wszystkie moje sny, w których przed kimś się chowam kończą się tym, że ten ktoś mnie znajduje i zabija, co nie jest przyjemne...

Mogłem to dać do działu opowiadania, nie??

EdGaR

Member
Heh, ja z Gothica to nie miałem raczej snów, chociaż może miałem, tylko nie pamiętam, a pamiętam tylko jeden, gdzie zabija mnie ścierwojad
biggrin.gif
tongue.gif
. A tak to miałem sen z SW, kiedy grałem w to (SW : Jedi Academy) całymi dniami, a w tym śnie, śniło mi się, że miałem żółty kij świetlny i walczyłem z Sithami, a kiedy miało dojść do ostatecznego satarcia... Obudziłem się
biggrin.gif
tongue.gif

Pozdro all

RobsonAjax

Member
Ja mialem jeden sen o Gothicu, ale za bardzo go nie pamietam bo to dawno bylo,
no wiec ide se jako Bezimienny tak jakby w Nowym Obozie wszedzie ciemno wbijam sie na taka górke i tam taki koles w zbroii (glupie to ) samuraja, trzeba se skojarzyc jak to mniej wiecej wyglada bo nie wiem jak to opisac
biggrin.gif
.
A i mialem sen jeszcze jak z ruskami sie w 1945 roku na Reichstag(kancelaria rzeszy jak ktos nie wie) wbijam. Fajnie sie strzelalo do niemcuf strzelalo
biggrin.gif
.
Ale to normalka jak misje w berlinie w Call of Duty wlanczam pare razy dzienie
cool.gif
i przechodze, fajny klimat.
Sorry za brak POLSKICH znaków

Khalid

Member
Ja uważam, iż czasem jednak jest tak, że grając bardzo długo w jakąś gre śni nam sie po nocach.
Myśle że nie jedna osoba miała sny o grach komputerowych...

PS: Nawet nie chceiałbym sobie wyobrażać gdyby komuś przyśniła sie gra "DOOM" lub "Haus of the dead" oj masakra
tongue.gif

POZDRO "Khalid"

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom