QUOTE (Harves @ 27-07-2005, 10:27) Noo Ja miałem takie sny że ho ho ... O Gothicu że ciągle gonili mnie poszukiwacze , że orkowie napadli na Khorinis ... a ostatnio miałem taki sen
niezwiązany z Gothiciem ... ale z prawdziwym życiem ... że do mojego miasteczka przyjechał do rodziny GRIGOR i że do mnie do chaty przyjechał Jodełko
i łaziliśmy wszędzie razem
hehe to fajne masz sny
a niedawno miałęm taki sden jak ty tylko że nie przyjechałeś ty do mnie ale Kacperex ... lool w neiktóych momentch do teraz się śmeije .... na dworcu siadł se na ziemi patrze a on se ze spodni wyciuągnął takieog małego kutasa ..... HAHAHA .... Później jak miał niejakiemu Piotro'wi wlać się obudziłęm .... przyjechał on po to żeby załatwić zmiane imienia cyz ta,m nazwiska.... niepamiętam
kiedyś miałem sen o renegade że ja z moimi kolegami w klasie byliśmy jak w renegade i strzelaliśmy do nauczycieli i ich rbótów ... zaczęło się od tego ze nauczyciele zabrały jakieś laski z mojej byłęj klasy [bo to o byłej klasie był sen
] to ja z kumplami się wkurzyliśmy , pogrupowaliśmy i rozwalialiśmy nauczycieli ... pewna babka od neimca zamieniła się w behemota ... jeden gosciu taki przygłupi palił się bo zapaliły go roboty a koło niego była ziura z benzyną i jeden kolega który się nie palił ... ten idiota wskoczył do tej benzyny i bam.... na końcu oczywiśei pokonajliśmy nauczycieli a ostatni znich wysadził kwałek szkoły ........ powiem dodatkowo że moja skoła ma kształt sześcioąta foremnego ... z taką dziurą w środku ... ale wtedy byłą jazda ... niezły sen miałedm
PS: aha zapomniałem powiedzieć że uwolniliśmy te dziewczyny na ostatnim pietrze były ... a końcowe walki odbywały się na dziedzincy szkoły ..... i tam były 1000 robotów
a powiem jescze że Renegade to gra fajna z broniami ...
lool
dużo pwoiedziałem
OMG ^ _ ^ Ja i mały "ptak" buahaha fajne sny masz mi się ostatnio snia tylko takie że zarywam do Kasi takiej fajnej laski która ciąży mi na opisie GG